Važna obavijest

13.02.2023
Važna obavijest

Dragi naši,

Hvala vam na strpljenju i riječima podrške proteklih mjeseci i ispričavamo se što nismo mogli ranije odgovoriti na vaše brojne upite o budućnosti festivala.

Uložili smo velike napore kako bi se INmusic festival održao i ove godine, no nažalost moramo vas obavijestiti da se INmusic festival u 2023. godini neće moći održati.

Kao i proteklih 17 godina, nastavili smo ulagati svu svoju snagu i resurse u realizaciju festivala na prepoznatljivoj razini međunarodne programske i produkcijske kvalitete koju vi kao publika očekujete i zaslužujete.

Posljedice pandemije, rata u Ukrajini, inflacije i općenite nesigurnosti koju mnogi od nas osjećaju, rezultirali su uvjetima koji onemogućuju realizaciju nezavisnog festivala poput INmusic festivala.

U postojećim uvjetima nije moguće i ove godine pružiti vam najbolji mogući međunarodni glazbeni program uz cijenu ulaznice prilagođenu kupovnoj moći naše sredine.

Ne želeći se odreći niti jednog od ta dva osnovna principa INmusic festivala, koji ste preko 15 godina svojim sudjelovanjem omogućavali, podržavali i usmjerili njegov razvoj i napredak, zaključili smo da ćemo dosadašnje napore usmjeriti u stvaranje preduvjeta za stabilnim nastavkom održavanja INmusic festivala u budućnosti.

Nadamo se da će se 16. izdanje INmusic festivala održati 2024. godine i da ćemo u narednim mjesecima moći najaviti i datume njegovog održavanja.

Hvala vam na 15 divnih izdanja koje ste oplemenili svojom prisutnošću i ljubavi prema glazbi u čiju snagu i ljepotu osobno vjerujemo. Hvala vam i unaprijed na razumijevanju i strpljenju dok pokušavamo prevladati postojeće prepreke i osigurati povratak vašeg i našeg INmusic festivala.

<3