INmusic festivalINmusic festival

Cijene, prodajna mjesta i pogodnosti

INmusic festival #13
25. - 27. lipanj 2018.

  • Trodnevne festivalske ulaznice za INmusic #13 dostupne su putem festivalskog webshopa po cijeni od 349 kn (+ troškovi transakcije) do 31. prosinca 2017. godine ili do isteka zaliha.

  • Cijena kamperske ulaznice iznosi 250 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupne su isključivo putem INmusic festival webshopa do isteka zaliha.

  • Trodnevne festivalske ulaznice za ranoranioce dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 300 kuna (+ troškovi transakcije) do 1. rujna 2017. godine. RASPRODANO!
  • Cijena kamperske ulaznice za ranoranioce iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupne su isključivo putem službenog INmusic festival webshopa do 1. rujna 2017. godine. RASPRODANO!
  • Organizator zadržava pravo promjene cijene ulaznica u bilo kojem trenutku.

INmusic festival ulaznice

Molimo kupite svoje ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima navedenim na webstranici INmusic festivala.

Za dodatne informacije pišite nam na: tickets (AT) inmusicfestival.com.

Važno upozorenje:

Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za festivalske narukvice. Molimo posjetitelje da festivalske narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!

Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Povrat novca za ulaznice vršit će se isključivo u slučaju otkazivanja cijelog festivala te ukoliko otkazivanje festivala nije uzrokovano višom silom. U slučaju otkazivanja festivala za koje je predviđen povrat novca, rok i način povrata organizator će pravodobno najaviti.

UPOZORENJE: Festivalske ulaznice kupujte isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima jer jedino uz važeću ulaznicu kupljenu na ovlaštenom prodajnom mjestu osiguravate ulaz na festival.