INmusic festivalINmusic festival

Cijene, prodajna mjesta i pogodnosti

INmusic festival #12
19. - 21. lipanj 2017.

  • Trodnevne festivalske ulaznice dostupne su u festivalskom webshopu po cijeni od 449 kuna (+ troškovi transakcije) do 19. svibnja 2017. godine, a od 20. svibnja 2017. godine cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 499 kuna ( + troškovi transakcije).

  • Cijena kamperske ulaznice iznosi 250 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupne su isključivo putem službenog INmusic festival webshopa.

  • Trodnevne festivalske ulaznice dostupne su i na službenim prodajnim mjestima u svim poslovnicama OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 449 kn do 19. svibnja 2017. godine, a od 20. svibnja 2017. godine cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 499 kn.

  • Jednodnevne ulaznice dostupne su isključivo u webshopu. Cijena za 19. i 21. lipnja iznosi će 350,00 kuna (+ troškovi transakcije) a za 20. lipnja 400,00 kuna (+ troškovi transakcije)

INmusic festival ulaznice

Molimo kupite svoje ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima navedenim na web-stranici INmusic festivala.

Važno upozorenje:

Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za festivalske narukvice. Molimo posjetitelje da festivalske narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!

Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Povrat novca za ulaznice vršit će se isključivo u slučaju otkazivanja cijelog festivala te ukoliko otkazivanje festivala nije uzrokovano višom silom. U slučaju otkazivanja festivala za koje je predviđen povrat novca, rok i način povrata organizator će pravodobno najaviti.

UPOZORENJE: Festivalske ulaznice kupujte isključivo naovlaštenim prodajnim mjestima navedenim na web-stranici INmusic festivala jer jedino uz važeću ulaznicu kupljenu na ovlaštenom prodajnom mjestu osiguravate ulaz na festival.