INmusic festivalINmusic festival

Cijene, prodajna mjesta i pogodnosti

INmusic festival #12
19. - 21. lipanj 2017.

  • Early bird ulaznice su rasprodane

  • Trodnevne festivalske ulaznice dostupne su u festivalskom webshopu po cijeni od 399 kuna (+ troškovi transakcije) do 17. ožujka 2017. Od 18. ožujka cijena festivalske ulaznice iznosit će 449 kuna (+ troškovi transakcije). Cijena kamperske ulaznice od 18. ožujka iznosit će 250 kuna (+ troškovi transakcije).

  • Trodnevne festivalske ulaznice dostupne su i na službenim prodajnim mjestima u svim poslovnicama OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 399 kuna do 17. ožujka 2017. Od 18. ožujka cijena festivalske ulaznice iznosit će 449 kuna.

INmusic festival ulaznice

Molimo kupite svoje ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima navedenim na web-stranici INmusic festivala.

Važno upozorenje:

Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za festivalske narukvice. Molimo posjetitelje da festivalske narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!

Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Povrat novca za ulaznice vršit će se isključivo u slučaju otkazivanja cijelog festivala te ukoliko otkazivanje festivala nije uzrokovano višom silom. U slučaju otkazivanja festivala za koje je predviđen povrat novca, rok i način povrata organizator će pravodobno najaviti.

Molimo kupite svoje ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima navedenim na web-stranici INmusic festivala.