INmusic festivalINmusic festival

Cijene, prodajna mjesta i pogodnosti

25. - 27. lipanj 2018.

  • Trodnevne festivalske ulaznice za INmusic #13 dostupne su putem festivalskog webshopa po cijeni od 449 kn (+ troškovi transakcije), te u svim poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu po cijeni od 449 kn do 18. svibnja 2018. ili do isteka zaliha (*moguća je promjena cijene ulaznice i ranije uz prethodnu najavu organizatora)

  • Cijena kamperske ulaznice iznosi 250 kn (+ troškovi transakcije) i dostupne su isključivo putem INmusic festival webshopa do isteka zaliha.

  • Dnevne ulaznice u prodaji su isključivo putem službenog festivalskog webshopa od 14. svibnja po cijeni od 449 kn ( + troškovi transakcije ). Broj dnevnih ulaznica u prodaji je ograničen i biti će dostupan putem INmusic festival webshopa do isteka zaliha. Kupci dnevnih ulaznica moraju prije kupovine dnevne ulaznice biti sigurni za koji dan festivala kupuju ulaznicu, obzirom da ulaznica za jedan datum festivala ne može biti zamijenjena za drugi datum nakon kupovine. Ulaznice su personalizirane i nisu prenosive.

---------------

Blagdanski paketi za INmusic #13 su RASPRODANI!

Trodnevne festivalske ulaznice za ranoranioce dostupne po cijeni od 300 kuna (+ troškovi transakcije) do 1. rujna 2017. godine. RASPRODANO!

Cijena kamperske ulaznice za ranoranioce dostupne po cijeni od 200 kuna (+ troškovi transakcije) do 1. rujna 2017. godine. RASPRODANO!

Organizator zadržava pravo promjene cijene ulaznica u bilo kojem trenutku.

 

Molimo kupite svoje ulaznice samo na niže navedenim ovlaštenim prodajnim mjestima:

 

Hrvatska - ovlaštena prodajna mjesta:

*INmusic festival webshop

* Poslovnice OTP banke Hrvatska - pronađite najbližu poslovnicu OTP banke ovdje

* Dirty Old Shop - Tratinska 18, Zagreb

 

Srbija - ovlašteno prodajno mjesto:Gigstix

 

Bosna i Hercegovina - ovlašteno prodajno mjesto: Kupi kartu

 

Za dodatne informacije vezane uz kupovinu ulaznica molimo pišite nam na: tickets@inmusicfestival.com

 

Važno upozorenje za kupce festivalskih ulaznica:

Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za festivalske narukvice. Molimo posjetitelje da festivalske narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!

Popunjavanje polja s imenima vlasnika ulaznice je obvezno. Ulaznice su neprenosive. Naknadna promjena imena vlasnika ulaznica nije dozvoljena niti moguća.

Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Povrat novca za ulaznice vršiti će se isključivo u slučaju otkazivanja cijelog festivala te ukoliko otkazivanje festivala nije uzrokovano višom silom. U slučaju otkazivanja festivala za koje je predviđen povrat novca, rok i način povrata organizator će pravodobno najaviti.

UPOZORENJE: Festivalske ulaznice kupujte isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima jer jedino uz važeću ulaznicu kupljenu na ovlaštenom prodajnom mjestu osiguravate ulaz na festival. Djeca do 12 godina starosti uz pratnju odrasle osobe (roditelja ili skrbnika) s važećom ulaznicom za festival imaju slobodan ulaz na festivalsku lokaciju

Festivalska pravila i važna upozorenja, kao i pravila festivalskog kampa, važeća su za sve kupce INmusic festival i kamp ulaznica te posjetitelje festivala odnosno festivalskog kampa, bez iznimaka.

INmusic festival ulaznice