INmusic festivalINmusic festival

Cijene, prodajna mjesta i pogodnosti

INmusic festival #13
25. - 27. lipanj 2018.

  • Trodnevne festivalske ulaznice za ranoranioce dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 300 kuna (+ troškovi transakcije) do 1. rujna 2017. godine.

  • Cijena kamperske ulaznice za ranoranioce iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupne su isključivo putem službenog INmusic festival webshopa do 1. rujna 2017. godine.

INmusic festival ulaznice

Molimo kupite svoje ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima navedenim na webstranici INmusic festivala.

Važno upozorenje:

Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za festivalske narukvice. Molimo posjetitelje da festivalske narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!

Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Povrat novca za ulaznice vršit će se isključivo u slučaju otkazivanja cijelog festivala te ukoliko otkazivanje festivala nije uzrokovano višom silom. U slučaju otkazivanja festivala za koje je predviđen povrat novca, rok i način povrata organizator će pravodobno najaviti.

UPOZORENJE: Festivalske ulaznice kupujte isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima navedenim na web-stranici INmusic festivala jer jedino uz važeću ulaznicu kupljenu na ovlaštenom prodajnom mjestu osiguravate ulaz na festival.