INmusic festivalINmusic festival

Cijene, prodajna mjesta i pogodnosti

25. - 27. lipanj 2018.

  • Trodnevne festivalske ulaznice za INmusic #13 dostupne su putem festivalskog webshopa po cijeni od 399 kn (+ troškovi transakcije).

  • Cijena kamperske ulaznice iznosi 250 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupne su isključivo putem INmusic festival webshopa do isteka zaliha.

  • Dnevne ulaznice bit će u prodaji u svibnju ukoliko se festivalske ulaznice ne rasprodaju. Cijena će ovisiti o programu po danima i iznosit će 400 kuna ( + troškovi transakcije ) ili više.

---------------

Trodnevne festivalske ulaznice za ranoranioce dostupne po cijeni od 300 kuna (+ troškovi transakcije) do 1. rujna 2017. godine. RASPRODANO!

Cijena kamperske ulaznice za ranoranioce dostupne po cijeni od 200 kuna (+ troškovi transakcije) do 1. rujna 2017. godine. RASPRODANO!

Organizator zadržava pravo promjene cijene ulaznica u bilo kojem trenutku.

 

Molimo kupite svoje ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima navedenim na webstranici INmusic festivala.

Za dodatne informacije pišite nam na: tickets (AT) inmusicfestival.com.

Mando Diao - 7. 2. 2018. Zagrebački velesajam, Paviljon 9

Ulaznice za koncert Mando Diao možete pronaći u našemwebshopu po cijeni od 199 kuna (+ troškovi transakcije) ili u Dirty Old Shopu, Tratinska 18, Zagreb.

Važno upozorenje za kupce festivalskih ulaznica:

Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za festivalske narukvice. Molimo posjetitelje da festivalske narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!

Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Povrat novca za ulaznice vršit će se isključivo u slučaju otkazivanja cijelog festivala te ukoliko otkazivanje festivala nije uzrokovano višom silom. U slučaju otkazivanja festivala za koje je predviđen povrat novca, rok i način povrata organizator će pravodobno najaviti.

UPOZORENJE: Festivalske ulaznice kupujte isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima jer jedino uz važeću ulaznicu kupljenu na ovlaštenom prodajnom mjestu osiguravate ulaz na festival.

INmusic festival ulaznice