Cijene, prodajna mjesta i pogodnosti

INmusic #17 / 23. - 25. lipanj 2025.

 • Trodnevne festivalske ulaznice za ranoranioce za INmusic festival #17 dostupne su isključivo putem INmusic festival webshopa po cijeni od 85 EUR(+ troškovi transakcije) do promjene cijene.

 • Organizator zadržava pravo promjene cijene ulaznica u bilo kojem trenutku.

Promjena imena na ulaznici moguća je uz nadoplatu. Iznos nadoplate je razlika između cijene ulaznice na dan kupovine i cijene na dan podnošenja zahtjeva za promjenom imena uz dodatak fiksnog iznosa od 5 EUR za troškove obrade. Zahtjev za promjenom imena moguće je podnijeti isključivo e-mailom na tickets@inmusicfestival.com najkasnije do 1. lipnja 2025. godine. Zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće moći biti obrađeni. Zahtjevi se obrađuju individualno po redoslijedu primitka u uobičajenom roku 7 radnih dana.

Prije dolaska na festival, molimo isprintajte svoje ulaznice u .pdf formatu koje ste primili na e-mail adresu navedenu pri kupnji ulaznica u službenom webshopu festivala (VAŽNO: molimo provjerite neželjenu poštu na svojoj e-mail adresi ukoliko ulaznica nije u primarnoj pristigloj pošti). Barkod na ulaznici je jednokratno iskoristiv (kod je važeći samo pri prvom očitavanju) i na festival je jedino moguće ući s otisnutom ulaznicom i valjanim barkodom na ulaznici. Ulaz na festival nije moguć uz predočenje računa o kupovini. Zahtjevi za ponovno slanje .pdf ulaznica zaprimaju se isključivo putem e-maila na tickets@inmusicfestival.com najkasnije do 16. lipnja 2025. do ponoći. Zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće moći biti obrađeni.

Čuvajte svoje ulaznice i jedinstveni barkod koji se na njima nalazi! Ne kopirajte i ne dijelite barkod s ulaznice s drugim osobama!

 • Važna upozorenja i informacije za kupce festivalskih ulaznica:
  • Festivalska pravila i važna upozorenja, kao i pravila festivalskog kampa, važeća su za sve kupce INmusic festival i kamp ulaznica te posjetitelje festivala odnosno festivalskog kampa, bez iznimaka.
  • Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za festivalske narukvice. Molimo posjetitelje da festivalske narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!
  • Popunjavanje polja s imenima vlasnika ulaznice je obvezno. Promjena imena na ulaznici moguća je uz nadoplatu. Iznos nadoplate je razlika između cijene ulaznice na dan kupovine i cijene na dan promjene imena uz dodatak fiksnog iznosa troškova obrade.
  • Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice, ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.
  • Povrat novca za ulaznice vršiti će se isključivo u slučaju otkazivanja cijelog festivala te ukoliko otkazivanje festivala nije uzrokovano višom silom. U slučaju otkazivanja festivala za koje je predviđen povrat novca, rok i način povrata organizator će pravodobno najaviti.
  • Festivalske ulaznice kupujte isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima jer jedino uz važeću ulaznicu kupljenu na ovlaštenom prodajnom mjestu osiguravate ulaz na festival.
  • Djeca do 12 godina starosti uz pratnju odrasle osobe (roditelja ili skrbnika) s važećom ulaznicom za festival ostvaruju pravo na slobodan ulaz na festivalsku lokaciju
  • Osobe s invaliditetom s važećom ulaznicom ostvaruju pravo besplatnog ulaza za jednu osobu u pratnji. Posjetitelje s posebnim zdravstvenim potrebama molimo da nam se obrate na info@inmusicfestival.com

INmusic festival ulaznice