Česta pitanja

Promjena imena na ulaznici?

Promjena imena na ulaznici moguća je uz nadoplatu. Iznos nadoplate je razlika između cijene ulaznice na dan kupovine i cijene na dan promjene imena uz dodatak fiksnog iznosa od 5 EUR za troškove obrade. Zahtjev za promjenom imena moguće je podnijeti isključivo e-mailom na tickets@inmusicfestival.com najkasnije do 1. lipnja 2024. godine. Zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće biti obrađeni. Zahtjevi se obrađuju individualno po redoslijedu primitka u uobičajenom roku od 7 radnih dana. Molimo za strpljenje pri obradi zahtjeva.

Jednodnevne ulaznice?

Jednodnevne ulaznice dostupne su isključivo putem službenog festivalskog webshopa. Dnevne ulaznice idealne su za posjetitelje koji žele posjetiti samo jedan konkretan dan festivalskog programa, a kupljena ulaznica vrijedi isključivo za točan dan festivala za koji je kupljena. Npr. ulaznica koja je kupljena za prvi dan festivala, ne može se iskoristiti za drugi ili treći festivalski dan festivala. Dnevne ulaznice se zamjenjuju isključivo na glavnom festivalskom ulazu za jednokratne festivalske narukvice koje nisu važeće za druge dane festivala.

ULAZ - Gdje zamijeniti festivalske ili kamperske ulaznice za narukvice?

Zamjena festivalskih ulaznica za festivalske narukvice moguća je svaki dan za vrijeme trajanja festivala od 16 sati do 1 sat poslije ponoći na festivalskom ulazu.

Ukoliko imate kamperske ulaznice za smještaj u festivalskom kampu molimo uputite se do ulaza i recepcije festivalskog kampa gdje možete zamijeniti svoje ulaznice za kampersku i festivalsku narukvicu od 0-24h. Molimo imajte na umu da se festival i festivalski kamp nalaze na različitim lokacijama RSC Jaruna te pratite festivalske upute u smjeru festivala ili kampa.

Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.

Kada će biti objavljen glazbeni program i raspored nastupa izvođača?

Glazbeni program i popis gostujućih festivalskih izvođača, odnosno cjelokupni festivalski line-up, objavljuje se tijekom cijele godine te pred sam festival na službenoj web stranici INmusic festivala, Facebook stranici INmusic festivala, Instagram profilu INmusic festivala i Twitter profilu INmusic festivala. Trudimo se pravovremeno pružiti sve informacije vezane uz potvrđene izvođače te podijeliti s Vama uzbuđenje nakon potvrda pojedinih nastupa. Cjeloviti međunarodni program festivala obično je objavljen početkom svibnja, dok se raspored nastupa i satnica festivala uobičajeno objavljuje krajem svibnja ili početkom lipnja. Želite li biti uvijek na izvoru informacija i u slučaju izmjena u satnici ili prvi saznati novo ime INmusic festivala, svakako se poslužite besplatnom smartphone aplikacijom koja je dostupna za Android i iOS korisnike.

Izgubljeno i nađeno na festivalu?

Jeste li izgubili nešto na festivalu? Ili ste možda našli nečiju izgubljenu vrijednost?

Vodite brigu o sebi i svojim osobnim stvarima, ali i o drugim festivalskim posjetiteljima i njihovoj imovini i sigurnosti – ako ste izgubili ili pronašli neki osobni predmet ili dokument na festivalu, svakako prijavite nestanak ili predajte nađeno na INFO PULTU festivala koji se nalazi u zoni sigurnosne provjere na ulazu na festival. Ukoliko imate sreće, možda je vaša izgubljena imovina već nađena i možete ju odmah preuzeti, a možda pomognete nekome drugome da nađe svoju imovinu.

Ako vas ipak ne posluži sreća na samom festivalu i INFO POINTU, svakako nam se javite na info@inmusicfestival.com poslije festivala i rado ćemo vam pomoći pronaći izgubljenu imovinu ukoliko je naknadno nađena na lokaciji festivala pri čišćenju lokacije.

Iako većina izgubljenih stvari nikada ne bude nađena od strane festivalskog osoblja, mnogim osobnim dokumentima, mobitelima, naočalama i ključevima već smo pomogli da dođu u ruke pravih vlasnika, a rado ćemo pomoći i drugima kada god je moguće.  

Mogu li kupiti festivalsku (ili kampersku) ulaznicu online?

Ulaznice možete kupiti putem službenom webshopu INmusic festivala putem poveznice:

https://www.inmusicfestival.com/shop/ulaznice

Smještaj u festivalskom kampu?

Ulaznica za INmusic festivalski kamp obavezna je za svakog posjetitelja kampa. Na ulazu i recepciji festivalskog kampa osoblje festivala će vam kupljenu festivalsku i kampersku kartu zamijeniti kamperskom narukvicom koja vrijedi 7 dana kampa i 3 dana festivala. Smještaj u festivalskom kampu INmusic festivala dostupan je isključivo posjetiteljima koji posjeduju važeću trodnevnu festivalsku ulaznicu. Za više informacija o predivnom kampu INmusic festivala molimo posjetite sekciju Kampiranje.

Smještaj u Zagrebu?

Ukoliko ne želite kampirati u prekrasnom kampu festivala, smještaj možete potražiti na brojnim gradskim lokacijama. Grad Zagreb nudi veliku ponudu hotelskog, hostelskog i privatnog smještaja, a za više informacija o ponudi smještaja molimo posjetite službene stranice Turističke zajednice grada Zagreba.

Na koje načine mogu plaćati na festivalu?

Kupovina pića i hrane na festivalu vrši se isključivo INmusic festivalskom bezgotovinskom narukvicom koju možete aktivirati na TOP-UP lokaciji na festivalu (nasuprot glavne festivalske pozornice) i u festivalskom kampu. Nadopuna INmusic festivalske bezgotovinske narukivuce moguća je gotovinom i bankovnim karticama.

Svi uvjeti i načini plaćanja te sve informacije o sustavu bezgotovinskog plaćanja, dostupne su na službenoj web stranici festivala u poglavlju Bezgotovinska kupovina te vas ovim putem pozivamo da se detaljno informirate o istima.

Na prostoru festivala moguće je plaćati isključivo službenom valutom, tj. eurima (EUR). Ukoliko dolazite iz inozemstva molimo vas da prije dolaska na festival razmijenite svoju nacionalnu valutu jer na području festivala i festivalskog kampa ne postoje mjenjačnice.

Što smijem ponijeti na festival? Obratite pažnju na vremenske uvjete!

Kao i bilo gdje drugdje, na festivalu su mogući različiti vremenski uvjeti. Kako biste se za festival što bolje pripremili, prije dolaska pratite vremensku prognozu predviđenu za dane održavanja festivala te se u skladu s njima prikladno obucite, obujte i pripremite potrebna i dozvoljena pomagala. Kabanice, gumene čizme, slojevita i prikladna odjeća vremenskim prilikama, kape, sunčane naočale i sl. su sitnice koje osiguravaju dobar festivalski provod, udobnost i sigurnost.

U festivalski kamp možete ponijeti male sklopive kišobrane, ali vas molimo da imate na umu kako isti nisu dozvoljeni na prostoru festivala te ih svakako ostavite u svom šatoru i za festival pripremite kabanicu.

Pazite na sebe i ostale posjetitelje i nemojte zaboraviti provjeriti listu stvari koje je zabranjeno unositi na festival. Imajte na umu da su kreme za zaštitnim faktorom i sredstva protiv komaraca, kao i ostala kozmetika, isključivo u plastičnim pakiranjima do 100ml koja nisu u bocama pod pritiskom iz sigurnosnih razloga.

FOTO/VIDEO OPREMA - Je li dozvoljeno unijeti DSLR kameru/dron/selfie štap na festival?

Unošenje profesionalne opreme za snimanje i fotografiranje (uključujući dronove i video kamere te kamere s odvojivim objektivima) nije dopušteno posjetiteljima festivala. Možete slikati i snimati svojim pametnim telefonom.

Korištenje selfie štapova zabranjeno je iz sigurnosnih razloga te vas molimo da ih ne unosite na festivalsku lokaciju, odnosno ostavite na sigurnom u svojim šatorima/hotelima/hostelima/stanovima.

DJECA - Postoje li dobne granice za ulaz na festival? Mogu li mlađi od 18 na festival?

Sve osobe, bez obzira na dob, dobrodošle su na festival.

Podsjećamo kako prema važećim hrvatskim zakonima, osobe mlađe od 16 godina trebaju biti u pratnji punoljetne osobe. Djeca do 12 godina starosti uz pratnju odrasle osobe (roditelja ili zakonskog skrbnika) s važećom ulaznicom za festival imaju slobodan ulaz na festivalsku lokaciju.

Možemo ponosno reći da smo festival koji rado ugošćuje sve dobne skupine, od obitelji s malenom djecom do starijih posjetitelja smanjene pokretljivosti. Festivalu je vrlo lako pristupiti, a osoblje festivala stoji vam na usluzi ukoliko trebate pomoć.

Prilagođenost INmusic festivala osobama s invaliditetom i ograničenom mobilnošću?

Na INmusic festivalu i u festivalskom kampu svi su dobrodošli, a festivalska lokacija i kamp su prilagođeni za pristup osobama s invaliditetom i ograničenom mobilnošću.

Na prostoru festivala osiguran je pokretni toalet prilagođen potrebama osobama s invaliditetom. Molimo posjetitelje kojima trebaju dodatne informacije ili pomoć da se slobodno obrate festivalskom osoblju pri ulasku na festival koje im stoji na usluzi.

Festivalska ulaznica, kao i ulaznica za kamp festivala, osobama s invaliditetom naplaćuje se prema regularnom cjeniku. Pratnja osobe s invaliditetom, odnosno punoljetna osoba bez invaliditeta, na festival ili u festivalski kamp ulazi besplatno kao pratnja osobi s invaliditetom.

Molimo osobe oboljele od fotosenzitivne epilepsije da imaju na umu kako neki izvođači koriste strobo svijetla u svojim nastupima.

Za sve posjetitelja festivala, vozila hitne pomoći dežurna su i uvijek dostupna na prostoru festivala ukoliko dođe do bilo kakve potrebe za medicinskom intervencijom.

Smiju li kućni ljubimci na festival?

Nažalost, kućnim ljubimcima nije dozvoljen ulazak na festival ili u festivalski kamp. Iako smo veliki ljubitelji kućnih ljubimaca, zbog glasne glazbe i velikih gužvi nije moguće osigurati sigurnost i udobnost ljubimcima i drugim posjetiteljima na festivalu.

Volontiranje i rad na festivalu?

Isključivo građani Republike Hrvatske mogu volontirati i raditi na festivalu. Putem društvenih mreža i na službenim stranicama za traženje studentskih poslova bit će objavljen natječaja te Vas pozivamo da se prijavite.Strani državljani nažalost ne mogu volontirati niti raditi na festivalu.