Bezgotovinska kupovina!

Bezgotovinska i beskontaktna kupovina znači da se svi proizvodi na INmusic festivalu i festivalskom kampu plaćaju putem:

 • INmusic festivalske kartice
 • Beskontaktnih bankovnih kartica

Kako bi korištenje odgovarajućih kartica bilo što ugodnije i bezbrižnije, ponudili smo ti odgovore na sva važna pitanja:

1. Kako doći do kartica za bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje?

 • INmusic festivalsku karticu po cijeni od 10 kuna kupite na bilo kojoj lokaciji za nadoplatu, odnosno TOP-UP lokaciji koje se nalaze na više mjesta na festivalskom otoku. Ukoliko na kraju festivala vratiš karticu, vraća ti se i ovih 10 kuna.
 • Moguće je plaćati i svim ostalim bankovnim beskontaktnim karticama.

2. Koliko novca imam na svojoj festivalskoj kartici?

 • Na festivalskoj kartici se nalazi točno onoliko novca koliko je na nju uplaćeno. Ako ti tijekom festivala ponestane novca, u svakom trenutku moguća je nadoplata. PotražiTOP-UP lokaciju na otoku i nadoplati još novca.
 • Nadoplatu možeš izvršiti gotovinom ili bilo kojom drugom bankovnom karticom. Radi vaše sigurnosti maksimalan iznos uplate iznosi 2.000 kuna.

3. Gdje mogu koristiti svoju karticu?

 • Karticama je moguće plaćati na bilo kojem ugostiteljskom objektu festivala ili kampa. Jedine iznimke su prodajna mjesta festivalskih majica i memorabilija gdje možeš plaćati gotovinom ili bilo kojom bankovnom karticom.

4. Koji je limit na mojoj festivalskoj kartici?

 • Limit plaćanja na festivalskoj kartici jednak je iznosu uplaćenih sredstava na kartici, a stanje sredstava na kartici možeš provjeriti na svakoj naplatnoj lokaciji ili TOP-UP lokaciji. Trenutno stanje kartice navedeno je i na računu koji se izdaje pri svakoj nadopuni kartice na TOP-UP lokaciji. Festivalskom karticom možeš vršiti neograničen broj transakcija sve dok na njoj imaš dovoljno potrebnih sredstava za plaćanje.

5. Koji je limit za plaćanja putem beskontaktnih bankovnih kartica?

 • Za sva plaćanja putembeskontaktnih bankovnih kartica preko iznosa od 100 kuna potreban je unos PIN broja ili autorizacija transakcije potpisom na naplatnoj lokaciji, sukladno odredbama matične banke koja je izdala karticu.

6. Što ako izgubim karticu?

 • Čuvajte svoje kartice! Pri kupovini festivalske kartice blagajnici izdaju račun za kupnju kartice. Račun obavezno čuvaj jer je to tvoj osigurač u slučaju da izgubiš svoju karticu. Ukoliko izgubiš karticu, obrati se na Info Pult festivala gdje će ti osoblje uz pomoć podataka s računa izdanog pri kupnji kartice moći pomoći.
 • Vlasnici ostalih beskontaktnih bankovnih kartica slijede proceduru koju je propisala njihova matična banka.

7. Festival je završio, a meni je na festivalskoj kartici ostalo još novca?

 • Tvoj novac te čeka na sigurnom. Naše TOP-UP lokacije za nadoplatu ujedno su i mjesta za CASH-OUT tj. isplatu. Bilo da festival već završava ili si ovdje samo u prolazu, na jednoj od preko 20 lokacija moguće je izvršiti povrat nepotrošenog novca.
 • Bez računa koji si dobio prilikom kupovine festivalske kartice nije moguće izvršiti povrat sredstava! Bez računa se ne računa!
 • Ukoliko povrat novca nisi izvršio/la na festivalu prije njegova zatvaranja (28. lipnja u 05:00h) ne brini – povrat nepotrošenog novca s tvoje kartice moguć je u svim poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske od utorka 2. srpnja do utorka 9. srpnja 2019., uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice i računa izdanog pri kupovini festivalske kartice. Ukoliko trebate podići novac i za prijatelje koji to nisu u mogućnosti, ista osoba može tražiti povrat novca s maksimalno tri kartice uz predočenje računa izdanih pri kupnji tih kartica.

I za kraj, karticu koju si na samom početku platio 10 kuna na odlasku možeš vratiti pa ti se vraća i tih 10 kuna ili ju možeš zadržati kao uspomenu na još jedan odličan provod na INmusic festivalu!

8. Mogu li svoju staru festivalsku karticu koristiti i na budućim izdanjima festivala?

 • Nažalost, ne. Zbog ograničenja u sustavu bezgotovinske naplate nije moguće koristiti stare festivalske bezgotovinske kartice, već isključivo festivalske kartice koje su kupljene ili zadužene na tekućem izdanju festivala.