Bezgotovinska kupovina!

Bezgotovinska kupovina znači da se svi proizvodi na INmusic festivalu i festivalskom kampu plaćaju isključivo putem:

 • INmusic festivalske bezgotovinske narukvice

Kako bi korištenje festivalskog bezgotovinskog sistema bilo što ugodnije i bezbrižnije, ponudili smo ti odgovore na sva važna pitanja:

1. Kako aktivirati festivalsku narukvicu za bezgotovinsko plaćanje?

 • INmusic festivalsku narukvicu aktivirajte uz jednokratnu naknadu od 2 EUR na bilo kojoj lokaciji za nadoplatu, odnosno na jednoj od preko 30 TOP-UP blagajni koje se nalaze preko puta glavne pozornice na festivalskom otoku, ili na TOP-UP blagajni festivalskog kampa.
 • Na TOP-UP lokacijama svoju festivalsku narukvicu za bezgotovinsko plaćanje možeš 'napuniti' gotovinom (isključivo u eurima) kao i bankovnim karticama.

2. Koliko novca imam na svojoj festivalskoj narukvici?

 • Na festivalskoj narukvici se nalazi točno onoliko novca koliko je na nju uplaćeno nakon aktivacije narukvice. Ako ti tijekom festivala ponestane novca, u svakom trenutku moguća je nadoplata. Posjeti TOP-UP blagajnu na središnjoj festivalskoj lokaciji i nadoplati još novca gotovinom ili bankovnom karticom.
 • Nadoplatu možeš izvršiti gotovinom ili bilo kojom drugom bankovnom karticom. Radi vaše sigurnosti maksimalan iznos jednokratne uplate iznosi 500 EUR. Maksimalan iznos za povrat novca s festivalske narukvice za bezgotovinsko plaćanje ograničen ja na 50 EUR po festivalskoj narukvici stoga planirajte svoje nadoplate sukladno.

3. Gdje mogu koristiti svoju festivalsku karticu za bezgotovinsko plaćanje?

 • Festivalskom narukvicom je moguće plaćati na bilo kojem ugostiteljskom objektu festivala ili kampa. Jedine iznimke su prodajna mjesta festivalskih majica i memorabilija gdje možeš plaćati gotovinom (isključivo u eurima) ili bankovnom karticom.

4. Koji je limit na mojoj festivalskoj narukvici?

 • Limit plaćanja na festivalskoj narukvici jednak je iznosu uplaćenih sredstava na narukvici, a stanje sredstava na narukvici možeš provjeriti na svakoj naplatnoj lokaciji ili TOP-UP lokaciji. Trenutno stanje festivalske narukvice navedeno je i na računu koji se izdaje pri svakoj nadopuni narukvice na TOP-UP lokaciji. Festivalskom narukvicom možeš vršiti neograničen broj transakcija sve dok na njoj imaš dovoljno potrebnih sredstava za plaćanje.

5. Što ako imam poteškoće s naplatom s narukvice?

 • Korisnička podrška za bezgotovinsko plaćanje nalazi se također na centralnoj festivalskoj TOP-UP lokaciji (nasuprot glavne pozornice), na samom kraju niza blagajni gdje ti festivalsko osoblje može pomoći s poteškoćama na tvojoj aktiviranoj i neoštećenoj festivalskoj narukvici.
 • Čuvaj svoju festivalsku narukvicu - ona je i tvoj festivalski novčanik i garancija ulaska na festival! Nepravilno nošene, manipulirane, trgane ili rezane festivalske narukvice nisu važeće te s njima nije moguće ući na festival, vršiti kupovine ili izvršiti povrat preostalih sredstava sa takve narukvice. Samo ispravno nošena i neoštećena narukvica može biti sredstvo plaćanja, isplate preostalih sredstava i ulaska na festivalsku lokaciju.
 • Pri aktivaciji festivalske narukvice blagajnici izdaju račun za aktivaciju festivalske narukvice u jednokratnom iznosu od 2 EUR. Račun obavezno čuvaj jer je to tvoj osigurač da si stvarni vlasnik sredstava uplaćenih na tvoju festivalsku narukvicu.
 • VAŽNA NAPOMENA! Zbog tehničkih ograničenja i nestabilnosti internetske veze na festivalskoj lokaciji blokiranje sredstava na izgubljenoj narukvici nije moguće!
 • U slučaju poteškoća s nadoplatom putem bankovne kartice, vlasnici bankovnih kartica slijede proceduru koju je propisala njihova matična banka.

6. Festival se bliži kraju, a meni je na festivalskoj narukvici ostalo još novca?

 • Tvoj novac te čeka na sigurnom. Naše TOP-UP lokacije za nadoplatu ujedno su i mjesta za CASH-OUT tj. isplatu. Bilo da festival već završava ili si ovdje samo u prolazu, na TOP-UP lokaciji koja se nalazi preko puta glavne pozornice na festivalskom otoku moguće je izvršiti povrat nepotrošenog novca. Važna napomena, maksimalan iznos za povrat novca sa festivalske narukivice za bezgotovinsko plaćanje ograničen ja na 50 EUR po festivalskoj narukivici za bezgotovinsko plaćanje pa planirajte nadopune sukladno!
 • VAŽNO UPOZORENJE: Isplata preostalih sredstava, kao i naplata i nadopuna sredstava, moguća je isključivo sa pravilno i propisno nošene festivalske narukvice na zapešću festivalskog posjetitelja! Čuvaj svoju festivalsku narukvicu - ona je i tvoj festivalski novčanik i garancija ulaska na festival! Nepravilno nošene, manipulirane, trgane ili rezane festivalske narukvice nisu važeće te s njima nije moguće ući na festival, vršiti kupovine ili izvršiti povrat preostalih sredstava sa takve narukvice.
 • Pri aktivaciji festivalske narukvice blagajnici izdaju račun za aktivaciju festivalske narukvice u jednokratnom iznosu od 2 EUR. Račun obavezno čuvaj jer je to tvoj osigurač da si stvarni vlasnik sredstava uplaćenih na tvoju festivalsku narukvicu.
 • Ukoliko povrat novca nisi izvršio/la na festivalu prije njegova zatvaranja (26. lipnja u 05:00h) ne brini – povrat nepotrošenog novca s tvoje festivalske narukvice moguć je na ulazu u festivalski kamp i u petak 28. lipnja od 13 - 18h, uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice i računa izdanog pri aktivaciji festivalske narukvice za bezgotovinsko plaćanje.

7. Mogu li svoju staru festivalsku bezgotovinsku karticu ili festivalsku narukvicu koristiti i na budućim izdanjima festivala?

 • Nažalost, ne. Zbog ograničenja u sustavu bezgotovinske naplate nije moguće koristiti stare festivalske bezgotovinske kartice ni narukvice, već isključivo festivalske narukvice koje su aktivirane na tekućem izdanju festivala.