Bezgotovinska kupovina!

Bezgotovinska kupovina znači da se svi proizvodi na INmusic festivalu i festivalskom kampu plaćaju putem:

 • INmusic festivalske kartice

Kako bi korištenje odgovarajućih kartica bilo što ugodnije i bezbrižnije, ponudili smo ti odgovore na sva važna pitanja:

1. Kako doći do kartica za bezgotovinsko plaćanje?

 • INmusic festivalsku karticu po cijeni od 20 kuna kupite na bilo kojoj lokaciji za nadoplatu, odnosno TOP-UP lokaciji koje se nalaze na više mjesta na festivalskom otoku. Ukoliko na kraju festivala vratiš karticu, vraća ti se i ovih 20 kuna.
 • Na TOP-UP lokacijama svoju festivalsku bezgotovinsku karticu možeš 'napuniti' gotovinom (isključivo u hrvatskim kunama) kao ibankovnim karticama.

2. Koliko novca imam na svojoj festivalskoj kartici?

 • Na festivalskoj kartici se nalazi točno onoliko novca koliko je na nju uplaćeno. Ako ti tijekom festivala ponestane novca, u svakom trenutku moguća je nadoplata. PotražiTOP-UP lokacijuna otoku i nadoplati još novca.
 • Nadoplatu možeš izvršiti gotovinom ili bilo kojom drugom bankovnom karticom. Radi vaše sigurnosti maksimalan iznos uplate iznosi 2.000 kuna. Maksimalan iznos za povrat novca s festivalske beskontaktne kartice ograničen ja na 200 kuna po festivalskoj bezgotovinskoj kartici.

3. Gdje mogu koristiti svoju karticu?

 • Karticama je moguće plaćati na bilo kojem ugostiteljskom objektu festivala ili kampa. Jedine iznimke su prodajna mjesta festivalskih majica i memorabilija gdje možeš plaćati gotovinom ili bankovnom karticom.

4. Koji je limit na mojoj festivalskoj kartici?

 • Limit plaćanja na festivalskoj kartici jednak je iznosu uplaćenih sredstava na kartici, a stanje sredstava na kartici možeš provjeriti na svakoj naplatnoj lokaciji ili TOP-UP lokaciji. Trenutno stanje kartice navedeno je i na računu koji se izdaje pri svakoj nadopuni kartice na TOP-UP lokaciji. Festivalskom karticom možeš vršiti neograničen broj transakcija sve dok na njoj imaš dovoljno potrebnih sredstava za plaćanje.

5. Što ako izgubim karticu?

 • Čuvajte svoje kartice! Pri kupovini festivalske kartice blagajnici izdaju račun za kupnju kartice. Račun obavezno čuvaj! jer je to tvoj osigurač u slučaju da izgubiš svoju karticu. Ukoliko izgubiš karticu, obrati se na Info Pult festivala gdje će ti osoblje uz pomoć podataka s računa izdanog pri kupnji kartice pokušati pomoći.VAŽNA NAPOMENA! Zbog tehničkih ograničenja i nestabilnosti internetske veze na festivalskoj lokaciji blokiranje sredstava na izgubljenoj kartici nije moguće.
 • Vlasnicibankovnih kartica koje koriste za nadopunu festivalske bezgotovinske karticeslijede proceduru koju je propisala njihova matična banka.

6. Festival se bliži kraju, a meni je na festivalskoj kartici ostalo još novca?

 • Tvoj novac te čeka na sigurnom. Naše TOP-UP lokacije za nadoplatu ujedno su i mjesta za CASH-OUT tj. isplatu. Bilo da festival već završava ili si ovdje samo u prolazu, na jednoj od preko 30 lokacija moguće je izvršiti povrat nepotrošenog novca. Važna napomena, maksimalan iznos za povrat novca sa festivalske beskontaktne kartice ograničen ja na do 200 kuna po festivalskoj bezgotovinskoj kartici.
 • Bez računa koji si dobio prilikom kupovine festivalske kartice nije moguće izvršiti povrat sredstava! Bez računa se ne računa!
 • Ukoliko povrat novca nisi izvršio/la na festivalu prije njegova zatvaranja (24. lipnja u 05:00h) ne brini – povrat nepotrošenog novca s tvoje kartice moguć je na ulazu u festivalski kamp i u petak 24. lipnja od 13 - 20h, uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice i računa izdanog pri kupovini festivalske kartice. Ukoliko trebate podići novac i za prijatelje koji to nisu u mogućnosti, ista osoba može tražiti povrat novca s maksimalno tri kartice uz predočenje računa izdanih pri kupnji tih kartica.

I za kraj, karticu koju si na samom početku platio 20 kuna na odlasku možeš vratiti pa ti se vraća i tih 20 kuna ili ju možeš zadržati kao uspomenu na još jedan odličan provod na INmusic festivalu!

7. Mogu li svoju staru festivalsku karticu koristiti i na budućim izdanjima festivala?

 • Nažalost, ne. Zbog ograničenja u sustavu bezgotovinske naplate nije moguće koristiti stare festivalske bezgotovinske kartice, već isključivo festivalske kartice koje su kupljene ili zadužene na tekućem izdanju festivala.