Kako doći?

Molimo koristite javni prijevoz i bicikle za dolazak do RSC Jaruna kako bi se izbjegli prometni zastoji! Odlukom gradskih tijela i Ustanove Upravljanje sportskim objektima od 22. travnja 2024. RSC Jarun zatvoren je za promet motornim vozilima! 

Jarun plan

Organizacija INmusica poziva sve posjetitelje da na festival dođu javnim prijevozom i biciklima. Za bicikliste će biti osigurane ograde za zaključavanje bicikala uz festivalski ulaz, a više informacija o sigurnosnim ograničenjima možete pronaći na službenim stranicama INmusic festivala.

Dolazak na festival i festivalski kamp javnim gradskim prijevozom

U Zagrebu prometuje javni gradski prijevoz (ZET) u vidu mreže tramvajskih i autobusnih linija. Na stranicama ZET-a možete pronaći sve potrebne informacije o mrežama autobusnih i tramvajskih linija. Imajte na umu da se dnevni i noćni vozni redovi razlikuju – dnevne linije prometuju do ponoći, a noćne linije od ponoći do 6 ujutro.

S glavnog željezničkog kolodvora sjednite na tramvaj br. 4 u smjeru Savskog mosta. Izađite na tramvajskoj stanici "Veslačka" i presjednite na tramvaj br. 5 ili 17 u smjeru Prečko. Vozite se do stanice "Staglišće" ili "Jarun". Ukoliko izađete na stanici "Staglišće" nastavite pješice ulicom Hrgovići, sve dok ne dođete do jezera. Dalje pratite festivalske putokaze do festivala (Otoka hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešenjevka). Ukoliko izađete na stanici "Jarun", skrenite lijevo po izlasku iz tramvaja i nastavite hodati Ulicom Hrvatskog sokola do jezera, a dalje pratite festivalske putokaze do festivalskog kampa ili festivala.

S autobusnog kolodvora sjednite na tramvaj br. 5 u smjeru Prečko. Vozite se do stanice "Staglišće". Nastavite pješice ravno ulicom Hrgovići, sve dok ne dođete do jezera. Ukoliko izađete na tramvajskoj stanici "Jarun" nastavite pješice ravno Ulicom Hrvatskog sokola. Dalje pratite festivalske putokaze do festivala (Otok hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešnjevka).

Iz zračne luke u Zagreb se do Autobusnog kolodvora Zagreb može doći autobusom koji vozi svakih pola sata i za koje se vozne karte kupuju kod vozača. Kako od Autobusnog kolodvora doći do festivala, možete pogledati u dijelu "S autobusnog kolodvora" poglavlja "Dolazak na festival i u festivalski kamp javnim gradskim prijevozom".

Dolazak u Zagreb

Dolazak zrakoplovom
Međunarodna zračna luka Zagreb udaljena je 17 km od središta grada, 20-25 minuta vožnje. Informacije o polijetanju i slijetanju zrakoplova mogu se pronaći na službenim stranicama međunarodne Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb. Autobus za Međunarodnu zračnu luku polazi s Autobusnog kolodvora Zagreb, Držićeva avenija bb. Sve informacije o voznom redu autobusa potražite na https://plesoprijevoz.hr/zagreb

Dolazak željeznicom
Glavni željeznički kolodvor nalazi se na Trgu kralja Tomislava 12, udaljen je od najužeg središta grada 10 minuta hoda. Informacije o polascima i dolascima vlakova možete dobiti na službenim stranicama voznog reda HŽ Putničkog prijevoza.

Dolazak autobusom

Autobusni kolodvor nalazi se u Aveniji Marina Držića bb, od glavnog gradskog trga, Trga bana J. Jelačića i Glavnog željezničkog koodvora, udaljen je nekoliko minuta vožnje tramvajskom linijom broj 6 u smjeru Črnomerec.Informacije o dolascima i odlascima autobusa možete naći na stranicama voznog reda Autobusnog kolodvora Zagreb (AKZ). Upute za dolazak na INmusic festival možete naći ranije u tekstu pod naslovom "Dolazak na festival i festivalski kamp javnim gradskim prijevozom".

Dolazak automobilom - ZABRANJEN ULAZAK OSOBNIH AUTOMOBILA U ZONU RSC JARUN OD 22.4.2024.

Osobnim vozilima možete pristupiti do jednog od dva glavna cestovna ulaza na RSC Jarun - ulaz iz ulice Hrvatskog sokola i ulice Hrgovići. Zbog izrazito ograničenog broja parkirnih mjesta na obodu RSC Jarun ne preporučamo dolazak na RSC Jarun osobnim motornim vozilom! 

Od glavnih cestovnih ulaza na RSC Jarun (ul. Jrvatskog solola i ul. Hrgovići) dalje pješice pratite festivalske putokaze do festivala (Otoka hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešnjevka). Imajte na umu da ulazak vozilom na RSC Jarun nije dopušten, jer je RSC Jarun pješačka zona. Sav javni parking van zone RSC Jarun podliježe važećim pravilima i ograničenjima nadležne gradske ustanove.

Parkiranje vozila unutar zone RSC Jarun nije moguće! Prometnu regulaciju RSC Jarun i odvoz neovlašteno parkiranih vozila vršiti će gradske službe prema odlukama nadležnih ureda.

Motorna vozila parkirate na vlastiti rizik! Festivalska organizacija nije odgovorna za nastale štete ili prometne kazne za oobna motorna vozila posjetitelja!

Iz Republike Hrvatske do Zagreba automobilom možete doći: autocestom A2, A3 i A4, ovisno o tome iz kojeg pravca dolazite.