Kako doći?

Molimo koristite javni prijevoz za dolazak do RSC Jaruna kako bi se izbjegli prometni zastoji! Promet osobnim automobilima unutar kompleksa RSC Jarun za vrijeme trajanja festivala biti će ograničen i po potrebi zatvoren.

Jarun plan

Organizacija INmusica poziva sve posjetitelje da na festival dođu javnim prijevozom, koji će za vrijeme trajanja festivala biti pojačan u smjeru prema i sa Jaruna, i biciklima. Za bicikliste će biti osigurane ograde za zaključavanje bicikala uz festivalski ulaz, a više informacija o sigurnosnim ograničenjima možete pronaći na službenim stranicama INmusic festivala.

Dolazak na festival i festivalski kamp javnim gradskim prijevozom

U Zagrebu prometuje javni gradski prijevoz (ZET) u vidu mreže tramvajskih i autobusnih linija. Na stranicama ZET-a možete pronaći sve potrebne informacije o mrežama autobusnih i tramvajskih linija. Imajte na umu da se dnevni i noćni vozni redovi razlikuju – dnevne linije prometuju do ponoći, a noćne linije od ponoći do 6 ujutro.

S glavnog željezničkog kolodvorasjednite na tramvaj br. 4 u smjeru Savskog mosta. Izađite na tramvajskoj stanici "Veslačka" i presjednite na tramvaj br. 5 ili 17 u smjeru Prečko. Vozite se do stanice "Staglišće" ili "Jarun". Ukoliko izađete na stanici "Staglišće" nastavite pješice ulicom Hrgovići, sve dok ne dođete do jezera. Dalje pratite festivalske putokaze do festivala (Otoka hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešenjevka). Ukoliko izađete na stanici "Jarun", skrenite lijevo po izlasku iz tramvaja i nastavite hodati Ulicom Hrvatskog sokola do jezera, a dalje pratite festivalske putokaze do festivalskog kampa ili festivala.

S autobusnog kolodvorasjednite na tramvaj br. 5 u smjeru Prečko. Vozite se do stanice "Staglišće". Nastavite pješice ravno ulicom Hrgovići, sve dok ne dođete do jezera. Ukoliko izađete na tramvajskoj stanici "Jarun" nastavite pješice ravno Ulicom Hrvatskog sokola. Dalje pratite festivalske putokaze do festivala (Otok hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešnjevka).

Iz zračne luke u Zagreb se do Autobusnog kolodvora Zagreb može doći autobusom koji vozi svakih pola sata i za koje se vozne karte kupuju kod vozača. Kako od Autobusnog kolodvora doći do festivala, možete pogledati u dijelu "S autobusnog kolodvora" poglavlja "Dolazak na festival i u festivalski kamp javnim gradskim prijevozom".

Dolazak u Zagreb

Dolazak zrakoplovom
Međunarodna zračna luka Zagreb udaljena je 17 km od središta grada, 20-25 minuta vožnje. Informacije o polijetanju i slijetanju zrakoplova mogu se pronaći na službenim stranicama međunarodne Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb. Autobus za Međunarodnu zračnu luku polazi s Autobusnog kolodvora Zagreb, Držićeva avenija bb. Sve informacije o voznom redu autobusa potražite na https://plesoprijevoz.hr/zagreb

Dolazak željeznicom
Glavni željeznički kolodvor nalazi se na Trgu kralja Tomislava 12, udaljen je od najužeg središta grada 10 minuta hoda. Informacije o polascima i dolascima vlakova možete dobiti na službenim stranicamavoznog reda HŽ Putničkog prijevoza.

Dolazak automobilom
U GPS sustavupišite adresu "Aleja Matije Ljubeka, Jarun" i GPS će vas navoditi do odredišta, odnosno do jednog od glavnih ulaza na RSC Jarun. Dalje pješite pratite festivalske putokaze do festivala (Otoka hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešnjevka). Imajte na umu da se parkirna karta na ulazu RSC Jarun naplaćuje se po navedenim cijenama:

Radnim danom (6-21h): 1,30 EUR
Vikendom i blagdanom (6-21h): 2,60 EUR
Noćni ulaz (21-6h): 2,60 EUR

Molimo vas imajte na umu kako je broj parkirnih mjesta na područu RSC Jarun ograničen, te je za vrijeme festivala promet zatvoren svaki dan od 15h. Sav javni parking u zoni RSC Jarun i van nje podliježe važećim pravilima i ograničenjima nadležne gradske ustanove.

Posjetitelji koji žele doći u kamp festivala u svoj navigacijski uređaj trebaju upisati odredište "Otok Univerzijada" te automobil mogu parkirati u blizini festivalskog kampa.

Svim ostalim posjetiteljima preporučamo da parkiraju svoje vozilo izvan RSC Jarun iz ranije spomenutih razloga.

Iz Republike Hrvatske do Zagreba automobilom možete doći: autocestom A2, A3 i A4, ovisno o tome iz kojeg pravca dolazite.

Dolazak autobusom
Autobusni kolodvor nalazi se u Aveniji Marina Držića bb, od glavnog gradskog trga, Trga bana J. Jelačića i Glavnog željezničkog koodvora, udaljen je nekoliko minuta vožnje tramvajskom linijom broj 6 u smjeru Črnomerec.Informacije o dolascima i odlascima autobusa možete naći na stranicama voznog reda Autobusnog kolodvora Zagreb (AKZ). Upute za dolazak na INmusic festival možete naći ranije u tekstu pod naslovom "Dolazak na festival i festivalski kamp javnim gradskim prijevozom".