Kako doći?

Molimo koristite javni prijevoz za dolazak do RSC Jaruna kako bi se izbjegli prometni zastoji! Promet osobnim automobilima unutar kompleksa RSC Jarun za vrijeme trajanja festivala biti će ograničen i po potrebi zatvoren.

Jarun plan

Organizacija INmusica poziva sve posjetitelje da na festival dođu javnim prijevozom, koji će za vrijeme trajanja festivala biti pojačan u smjeru prema i sa Jaruna, i biciklima. Za bicikliste će biti osigurane ograde za zaključavanje bicikala uz festivalski ulaz, a više informacija o sigurnosnim ograničenjima možete pronaći na službenim stranicama INmusic festivala.

Vlakom na INmusic - Poseban popust za sve posjetitelje INmusic festivala #14 osigurava HŽ putnički prijevoz!

HŽ putnički prijevoz posjetiteljima INmusic festivala odobrava 40 % popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova*. Popust će se moći koristiti od 21. do 28. lipnja 2019. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Dovoljno je da posjetitelji pri kupnji karte naglase da odlaze na INmusic festival ili predoče festivalsku ulaznicu, a pri povratku bitno je imati ovjerenu kartu koja se ovjerava na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu i predočiti ju na povratku.
Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala.

*Popust se neće moći koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Dolazak na festival i festivalski kamp javnim gradskim prijevozom

U Zagrebu prometuje javni gradski prijevoz (ZET) u vidu mreže tramvajskih i autobusnih linija. Na stranicama ZET-a možete pronaći mapu i sve potrebne informacije o mrežama autobusnih i tramvajskih linija. Imajte na umu da se dnevni i noćni vozni redovi razlikuju – dnevne linije prometuju do ponoći, a noćne linije od ponoći do 6 ujutro.

S glavnog željezničkog kolodvorasjednite na tramvaj br. 4 u smjeru Savskog mosta. Izađite na tramvajskoj stanici "Veslačka" i presjednite na tramvaj br. 5 ili 17 u smjeru Prečko. Vozite se do stanice "Staglišće" ili "Jarun". Ukoliko izađete na stanici "Staglišće" nastavite pješice ulicom Hrgovići, sve dok ne dođete do jezera. Dalje pratite festivalske putokaze do festivala (Otoka hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešenjevka). Ukoliko izađete na stanici "Jarun", skrenite lijevo po izlasku iz tramvaja i nastavite hodati Ulicom Hrvatskog sokola do jezera, a dalje pratite festivalske putokaze do festivalskog kampa ili festivala.

S autobusnog kolodvorasjednite na tramvaj br. 5 u smjeru Prečko. Vozite se do stanice "Staglišće". Nastavite pješice ravno ulicom Hrgovići, sve dok ne dođete do jezera. Ukoliko izađete na tramvajskoj stanici "Jarun" nastavite pješice ravno Ulicom Hrvatskog sokola. Dalje pratite festivalske putokaze do festivala (Otok hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešnjevka).

Iz zračne luke u Zagreb se do Autobusnog kolodvora Zagreb može doći autobusom koji vozi svakih pola sata i za koje se vozne karte kupuju kod vozača. Kako od Autobusnog kolodvora doći do festivala, možete pogledati u dijelu "S autobusnog kolodvora" poglavlja "Dolazak na festival i u festivalski kamp javnim gradskim prijevozom".

Dolazak u Zagreb

Dolazak zrakoplovom
Međunarodna zračna luka Zagreb udaljena je 17 km od središta grada, 20-25 minuta vožnje. Informacije o polijetanju i slijetanju zrakoplova mogu se dobiti na tel. +385 1 62 65 222. Autobus za Međunarodnu zračnu luku polazi s Autobusnog kolodvora Zagreb, Držićeva avenija bb. Sve informacije o voznom redu autobusa potražite na https://plesoprijevoz.hr/zagreb

Dolazak željeznicom
Glavni željeznički kolodvor nalazi se na Trgu kralja Tomislava 12, udaljen je od najužeg središta grada 10 minuta hoda. Informacije o polascima i dolascima vlakova možete dobiti na telefonskom broju 060-333-444 i voznom reduHŽ Putničkog prijevoza. Obavijesti o polascima vlakova mogu se dobiti i u agenciji "Croatia express", tel. +385 1 45 73 253.

Dolazak automobilom
Ukoliko posjedujete uređaj s GPS sustavom, u njega upišite adresu "Aleja Matije Ljubeka, Jarun" i GPS će vas navoditi do odredišta, odnosno do jednog od glavnih ulaza na RSC Jarun. Dalje pratite festivalske putokaze do festivala (Otoka hrvatske mladeži) ili do festivalskog kampa (Otok Univerzijada i Otok Trešnjevka). Imajte na umu da se parkirna karta na ulazu RSC Jarun naplaćuje se po navedenim cijenama:

Radnim danom (6-21h): 5 HRK
Vikendom i blagdanom (6-21h): 10 HRK
Noćni ulaz (21-6h): 10 HRK

Molimo vas imajte na umu kako je broj parkirnih mjesta na područu RSC Jarun ograničen, te je za vrijeme festivala promet zatvoren svaki dan od 15h. Sav javni parking u zoni RSC Jarun i van nje podliježe važećim pravilima i ograničenjima nadležnog gradskog tijela Zagrebparkinga.

Posjetitelji koji žele doći u kamp festivala u svoj navigacijski uređaj trebaju upisati odredište "Otok Univerzijada" te automobil mogu parkirati u blizini festivalskog kampa.

Svim ostalim posjetiteljima preporučamo da parkiraju svoje vozilo izvan RSC Jarun iz ranije spomenutih razloga.

Iz Republike Hrvatske do Zagreba automobilom možete doći: autocestom A2, A3 i A4, ovisno o tome iz kojeg pravca dolazite.

Dolazak autobusom
Autobusni kolodvor nalazi se u Aveniji Marina Držića bb, od glavnog gradskog trga, Trga bana J. Jelačića i Glavnog željezničkog koodvora, udaljen je nekoliko minuta vožnje tramvajskom linijom broj 6 u smjeru Črnomerec.Informacije o dolascima i odlascima autobusa možete naći na stranicama voznog reda Autobusnog kolodvora Zagreb (AKZ), te rezervacije za domaće linije se mogu dobiti na broj 060-313-333. Upute za dolazak na INmusic festival možete naći ranije u tekstu pod naslovom "Dolazak na festival i festivalski kamp javnim gradskim prijevozom".