INmusic Club

Tvoje godine podrške pretvaramo u popuste za naše festivale i koncerte - za tebe i za tvoju festivalsku ekipu!

Što je INmusic club?


INmusic club je program vjernosti koji višestrukim posjetiteljima INmusic festivala omogućava ekskluzivan pristup ulaznicama za INmusic festival i druge koncerte i festivale u organizaciji INmusic festival tima po najpovoljnijim cijenama. Uz INmusic club svaka osoba koja je kupnjom ulaznice za INmusic festival bilo koje godine od 2006. naovamo dala svoj konkretan doprinos i podršku INmusic festivalu da se održava, razvija i napreduje, ima osigurane popuste i mogućnost dijeljenja svojih popusta s dragim osobama za sve buduće koncerte i festivale u našoj organizaciji.

Podrška i interes publike ključni su razlozi zbog kojih INmusic festival opstaje i ustraje i u vremenima ekonomskih kriza, ljudskih ograničenja i prsta sudbine, pa čak i višegodišnje pandemije. I kada smo uspijevali i kada smo griješili, trudili smo se biti bolji zbog vas. U vremenima kada smo prisiljeni uzeti stanku od festivala, želimo vam zahvaliti za sva festivalska izdanja koja ste nam omogućili i koja ćemo za vas stvarati i u budućnosti.

Svoje članstvo u ovom klubu ste odavno osigurali, vrijeme je da počnete ubirati nagrade za godine podrške koje ste uložili! Hvala vam ❤️

Kako koristiti INmusic Club?


Članovi INmusic cluba nagradne bodove sakupljaju osvajanjem bedževa dostupnih u kliznom izborniku na početnoj stranici aplikacije (My status). Odabirom bedža s određenim izdanjem INmusic festivala korisnik potvrđuje da je podržao navedeno izdanje festivala unosom barkoda sa kupljene ulaznice za navedeno izdanje festivala. Ukoliko korisnik ne raspolaže barkod brojem s ulaznice, putem poveznice može poslati do 3 dokumenta po odabranom festivalskom izdanju koji na drugi dokaziv način potvrđuju njegovu/njezinu kupnju ulaznice za odabrano izdanje festivala te će zaprimljeni zahtjev biti ručno obrađen.

Svaki uspješno osvojeni bedž prethodno održanog izdanja INmusic festivala (2006-2019) članu INmusic Cluba donosi 15 nagradnih bodova. Svaki član može samo jednom osvojiti određeni bedž, odnosno ne može na temelju istog posjećenog izdanja osvojiti višestruke nagradne bodove. Dodatne nagradne bodove članovi osvajaju dovršavanjem svog profila ispunjavanjem 'My INmusic profile' upitnika, ali i aktiviranjem promo kodova generiranih za ostvarivanje popusta na ulaznice i ostale pogodnosti kroz INmusic Club aplikaciju. Broj dodatnih nagradnih bodova koji se pripisuju članovima po realizaciji promo koda naveden je uz svaki ponuđeni artikl u ponudi 'Discounts'.

Po odabiru željenog artikla u ponudi 'Discounts', član potvrdom na 'Generate Code' zaključava odabrani popust i kroz aplikaciju se generira jednokratni promo kod koji se navodi pri kupovini odabranog artikla u INmusic festival webshopu i koji obračunava pripadajući popust na važeću cijenu artikla u webshopu. Po iskorištenju promo koda, odnosno uspješno izvršene kupovine odabranog artikla, jednokratni kod prestaje biti važeći, a članu se kroz njegov profil na INmusic Clubu automatski pripisuje pripadajući broj nagradnih bodova.

U ponudi artikala s pripadajućim popustom omogućeno je i dijeljenje popusta s jednom, odnosno više osoba, pri čemu se članu po odabiru navedenog artikla kroz aplikaciju generiraju dva ili više jednokratnih kodova koji se pojedinačno iskorištavaju pri kupovini u INmusic festival webshopu. Član koji odabere podijeliti svoj popust s drugim osobama dužan je jednokratne kodove dostaviti odabranim osobama i upoznati ih s načinom i uvjetima realizacije popusta.

Ponuda popusta i ostalih pogodnosti svakog člana ovisi o broju osvojenih nagradnih bodova, odnosno pripadajućoj razini 1 - 5. Popusti se povećavaju sukladno rastu razina, pri čemu razina 1 ima najnižu stopu popusta, a razina 5 najvišu stopu popusta na artikle u ponudi INmusic Cluba. Članovi s najvećim brojem posjećenih INmusic festivala ostvaruju najveće popuste na ulaznice u budućnosti, a svi članovi u istoj mjeri imaju mogućnosti sakupljati nagradne bodove kroz kupovinu ulaznica za koncerte i festivale u našoj organizaciji u budućnosti.

Više informacija na club.inmusicfestival.com