Objavljena satnica drugog izdanja Europavox festivala Zagreb!

07.11.2022
Objavljena satnica drugog izdanja Europavox festivala Zagreb!

Drugo izdanje Europavox festivala Zagreb održati će se od 9. do 10. studenog u zagrebačkoj Močvari i predstaviti osam vrhunskih mladih glazbenih nada iz svih krajeva Europe!

Prva večer Europavox festivala Zagreb 2022 u Klubu Močvara svoja vrata otvara u 20h, a prve na bini su neosoul duo Freekind u 21h, nakon kojih slijede litvanske indie surf sirene Shishi u 21:45. Austrijsko-britanski post-punk sastav Friedberg, okupljen oko poznate austrijske kantautorice Anne F., na pozornicu stupa u 22:30h dok večer zaključuje novi glazbeni projekt jedne od najhvaljenijih domaćih kantautorica Dunje Ercegović, odnosno Bad Daughter koja nastupa u 23:15h.

Druga večer Europavox festivala također vrata otvara u 20h i glazbeni program započinje u 21h s izvrsnim talijanskim krautrock sastavom a/lpaca iza kojih u 21:45 slijedi odličan beogradski Šajzerbiterlemon. U 22:30h pozornicu preuzimaju francuski Bandit Bandit, dok večer zaključuje grčki multiinstrumentalist Theodore s početkom nastupa u 23:15h.

Za zagrijavanje i upoznavanje čak osam izvrsnih novih glazbenih sastava koji će nastupiti na nadolazećem drugom izdanju Europavox festivala Zagreb dostupna je i playlista na Europavox.com!

Dnevne i festivalske ulaznice dostupne su u pretprodaji putem službenog INmusic festival webshopa te na dane održavanja festivala na ulazu u Klub Močvara od 20h po cijeni od 90 kn za dnevnu ulaznicu i 140 kn za dvodnevnu festivalsku ulaznicu.