INmusic festival INmusic festival

Cijene, prodajna mjesta i pogodnosti

22. - 24. lipanj 2020.

 • Trodnevne festivalske ulaznice za INmusic #15 dostupne su putem INmusic festival webshopa po cijeni od 399 kn (+ troškovi transakcije).

 • Cijena sedmodnevne kamperske ulaznice iznosi 250 kn (+ troškovi transakcije) i dostupne su isključivo putem INmusic festival webshopa do isteka zaliha.

   

 • Festivalske ulaznice za ranoranioce (300,00 kn) su rasprodane.
 • Organizator zadržava pravo promjene cijene ulaznica u bilo kojem trenutku.

   

  Promjena imena na ulaznici moguća je uz nadoplatu. Iznos nadoplate je razlika između cijene ulaznice na dan kupovine i cijene na dan promjene imena uz dodatak fiksnog iznosa od 35 kn za troškove obrade. Zahtjev za promjenom imena moguće je podnijeti isključivo e-mailom na tickets@inmusicfestival.comnajkasnije do 1. lipnja 2020. godine. Zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće biti obrađeni.

Prije dolaska na festival, molimo isprintajte svoje ulaznice u pdf. formatu koje ste primili na e-mail adresu navedenu pri kupnji ulaznica u službenom webshopu festivala (molimo provjerite neželjenu poštu na svojoj e-mail adresi ukoliko ulaznica nije u primarnoj pristigloj pošti). Barkod na ulaznici je jednokratno iskoristiv (kod je važeći samo pri prvom očitavanju) i na festival je jedino moguće ući sa otisnutom ulaznicom i valjanim barkodom na ulaznici. Ulaz na festival nije moguć uz predočenje računa o kupovini. Zahtjevi za ponovno slanje pdf. ulaznica zaprimaju se isključivo putem e-maila na tickets@inmusicfestival.com najkasnije do 19. lipnja 2020. do ponoći. Zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće biti obrađeni.

Čuvajte svoje ulaznice i jedinstveni barkod koji se na njima nalazi! Ne kopirajte i ne dijelite barkod sa ulaznice sa drugim osobama!

 • Za dodatne informacije vezane uz kupovinu ulaznica molimo pišite nam na: tickets@inmusicfestival.com
 • Važno upozorenje za kupce festivalskih ulaznica:
 • Ulaznice se na ulazu u prostor festivala mijenjaju za festivalske narukvice. Molimo posjetitelje da festivalske narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!
 • Popunjavanje polja s imenima vlasnika ulaznice je obvezno. Promjena imena na ulaznici moguća je uz nadoplatu. Iznos nadoplate je razlika između cijene ulaznice na dan kupovine i cijene na dan promjene imena uz dodatak fiksnog iznosa od 35 kn za troškove obrade.
 • Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Pravilo vrijedi na glavnom ulazu u festival. Pravilo jednog ulaska dnevno ne odnosi se na kamperske narukvice, ali se u tom slučaju moraju koristiti posebni kamperski ulazi.
 • Povrat novca za ulaznice vršiti će se isključivo u slučaju otkazivanja cijelog festivala te ukoliko otkazivanje festivala nije uzrokovano višom silom. U slučaju otkazivanja festivala za koje je predviđen povrat novca, rok i način povrata organizator će pravodobno najaviti.
 • UPOZORENJE: Festivalske ulaznice kupujte isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima jer jedino uz važeću ulaznicu kupljenu na ovlaštenom prodajnom mjestu osiguravate ulaz na festival. Djeca do 12 godina starosti uz pratnju odrasle osobe (roditelja ili skrbnika) s važećom ulaznicom za festival imaju slobodan ulaz na festivalsku lokaciju
 • Festivalska pravila i važna upozorenja, kao i pravila festivalskog kampa, važeća su za sve kupce INmusic festival i kamp ulaznica te posjetitelje festivala odnosno festivalskog kampa, bez iznimaka.
 • INmusic festival ulaznice