Love Zagreb

Sunčan dan u Zagrebu. Ljudi sjede na terasi kafića koji ima pogled na Hrvatsko Narodno Kazalište u Zagrebu.

Upoznajte Zagreb kroz priče lokalaca!

Postoji li samo jedan Zagreb? Onaj o kojem smo upravo čuli priču iz prve ruke, možda onaj s fotografija koje smo vidjeli na internetu, ili pak Zagreb o kojem čitamo na stranicama brošura? Svatko ima svoj doživljaj Zagreba. Netko ga vidi kao živahnu metropolu, a netko kao grad napravljen po mjeri čovjeka. Mnogi u njemu vole neizgubljenu vezu s prirodom, a druge privlači bogatstvo mogućnosti velikoga grada. Zagreb se time ne opterećuje.

On je na trenutak glavni grad sa svom ozbiljnošću svojih institucija, ali već začas on postaje opuštenim mjestom koje će vas osvojiti svojim nepretencioznim šarmom. U jednoj će vas ulici iznenaditi užurbani ritam uvijek budnog velegrada, a već iza ugla opčinit će vas slikovita uličica u kojoj je najglasniji zvuk pjev ptica i u kojoj je prevladavajući doživljaj gotovo ladanjski.

Jedinstven spoj kontinentalne i mediteranske Hrvatske, metropola, ali i grad u kojem je sve nadohvat ruke. Proturječja zagrebačkih ulica, od kojih su neke mirne i tihe, a neke pulsirajuće, savršeno odražavaju karakter Zagreba, grada u kojem svatko pronalazi nešto za sebe. I baš zato što ne postoji jedan Zagreb, on je jedan i jedinstven.

Dok ste u Zagrebu, provjerite čudesna mjesta za istraživanje - Posjetite stranicu www.lovezagreb.hr i saznajte što stanovnici Zagreba vole u svom gradu, a pronađite i top lokacije u Zagrebu koje vrijedi posjetiti, a koje će sve vaše followere na Instagramu učiniti ljubomornima. Provjerite i što turisti preferiraju dok borave u Zagrebu!

A ako se još uvijek pitate zašto odabrati Zagreb i INmusic festival za svoj početak ljeta, odgovor je jednostavan: Sve je tu – ritam grada, nostalgični vremeplov, zanimljivi susreti, stol za dvoje, radost života i vrijeme koje se pamti. Ljeto u Zagrebu, odnosno Summer BUZZG!

Svakako podijelite svoje mišljenje o Zagrebu s ostalim turistima na stranici Love Zagreb!

Dobrodošli na INmusic, dobrodošli u Zagreb!