#EU and Me revija kratkog filma

#EU and Me revija kratkog filma

Svi imamo stvari koje su nam važne: od treninga do putovanja, surfanja internetom do spašavanja svijeta. Život u Europskoj uniji pruža beskrajne prilike da učiniš ono što voliš – gdje god te to odvelo. Zakoni i inicijative EU-a mogu ti pomoći u ostvarivanju tvojih potencijala i potaknuti tvoje nadahnuće dajući ti alate da slijediš svoju viziju. Želiš proširiti svoje obzore? Pa, sve se svodi na EU i mene. 

Pogledajte više na web stranicama #EUandME

 

  • DEBUT – Dalibor Matanić, Hrvatska  

Mladi hrvatski farmer sanja o tome da će postati profesionalna nogometna zvijezda. No prije nego što pokuša ostvariti svoju ambiciju na terenu, mora se suočiti s istinom o tome tko on doista jest.

 

  • The Living Hostel – Matthias Hoene, Njemačka

Iako je mladost daleko iza nje, Gisela i dalje želi vidjeti znamenitosti Europe. Njezini unuci odluče prikupiti dovoljno novca kako bi je poslali na pustolovinu iz snova, no njihov plan nailazi na neočekivane rezultate... 

 

  • The Loner - Tomasz Konecki, Poljska  

Čovjek divljine Jan živi sam u drvenoj kućici u poljskim planinama. No kad sudbina prekine njegov osamljenički način života, on mora smisliti plan kako bi slijedio svoje srce.

 

  • Party animal – Yorgos Zois, Grčka 

Alex je energičan 25-godišnjak koji će učiniti sve što je u njegovoj moći da nastavi s plesom. Zarobljen poslom koji ga ograničava, iznenada dobiva inspiraciju. 

 

  • Oona – Zaida Bergroth, Finska 

Kada se izgubi i zaglavi u strašnoj šumi, mlada djevojka mora se osloniti na neočekivanu pomoć neznanca kako bi pronašla svoj put do kuće. 

 

  • The Key - Valérie Müller & Angelin Preljocaj 

Tijekom iznenadne provjere sigurnosti na gradilištu dolazi do nesreće. Radnici moraju surađivati da bi riješili nered – ali nisu svi prisutni… 

 

  • The Shape – Jaco Van Dormael 

Oluja je na vidiku. Kada tamnocrni oblak prekrije maleno selo, stanovnici će otkriti da to možda neće biti kraj samo plavog neba.