Žestoki Deftones premijernim nastupom na INmusic festivalu oduševili publiku!

23.06.2022
Žestoki Deftones premijernim nastupom na INmusic festivalu oduševili publiku!

Nakon sjajne prve dvije večeri INmusic festivala #15, kalifornijski metal veterani pokorili su domaću publiku energičnim nastupom kao headlineri trećeg dana najvećeg domaćeg open-air festivala.

Deftones su svojim premijernim nastupom na INmusic festivalu na noge digli tisuće ljudi okupljenih pred glavnom pozornicom na Otoku Hrvatske mladeži, a koliko ih je publika željno iščekivala bilo je jasno čim su se pojavili. Chino Moreno i ostatak ove sjajne ekipe oduševljeno su pozdravili Zagreb te su od prvih do posljednjih riffova atmosferu držali na vrhuncu. Zaista ne čudi što ih je publika vratila i na bis, a koncert o kojem će se još dugo pričati u niti jednom trenutku nije razočarao svojim intenzitetom.

Glavnu pozornicu INmusica #15 u srijedu je otvorio bend Šarena pojava, a odmah nakon njih Gogol Bordello su rasplesali publiku presjekom svojih najvećih hitova. Bend koji je na jarunskoj pozornici nastupio prije 10 godina svojim je povratkom i vrhunskim nastupom razveselio publiku te je napravio odličnu uvertiru u večer punu glazbenih poslastica. Jedna od njih je svakako bio i dvojac Royal Blood, kojima je ovo bio premijerni nastup u Hrvatskoj. Mike Kerr i Ben Thatcher su upečatljivim svjetlosnim efektima i moćnom glazbom dali do znanja da ih kritika ne hvali uzalud, a osim što su na glasu kao trenutačno jedan od najboljih bendova mlađe generacije u svijetu, dokazali su se i kao pravi live spektakl.

Billie Joan, Ochi, Them Moose Rush, Dystopia, Clone Age, Pomelo Chess Society te Sleaford Mods bendovi su u čijoj su glazbi posjetitelji INmusic festivala #15 uživali ostatak trećeg dana, a napravili su sjajnu uvertiru u veliko finale posebnog, četverodnevnog izdanja INmusica.

A/lpaca, DJ i VJ programi te ostali dodatni program INmusica publiku će zabavljati do još dugo u noć, a u četvrtak se na jarunsku pozornicu vraćaju britanski Kasabian koji će uz Róisín Murphy uveličati rođendansko finale INmusica.

Ulaznice za INmusic festival možete nabaviti u službenom INmusic webshopu.