U prodaji je ograničeni broj jednodnevnih ulaznica za INmusic festival #15!

01.05.2022
U prodaji je ograničeni broj jednodnevnih ulaznica za INmusic festival #15!

INmusic festival i ove godine ispunjava želju publike te je u prodaju pušten ograničeni broj jednodnevnih ulaznica! Jednodnevne ulaznice za INmusic festival #15 možete nabaviti isključivo putem službenog festivalskog webshopa!

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 519 kuna (+ troškovi transakcije) za prvi i drugi dan festivala te za treći i četvrti dan 499 kuna (+ troškovi transakcije) mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusic webshopa. Količina jednodnevnih ulaznica je ograničena, a ukoliko ne budu rasprodane, biti će dostupne i na blagajni festivala. Dnevne ulaznice idealne su za posjetitelje koji ne mogu doći na sva četiri dana festivala, a kupljena ulaznica vrijedi isključivo za točan dan festivala za koji je kupljena, odnosno ulaznica koja je primjerice kupljena za treći dan festivala, ne može se iskoristiti za prvi, drugi ili četvrti dan festivala.

INmusic festival kao najdugovječniji hrvatski višednevni open-air festival predano promovira festivalsku kulturu u Hrvatskoj od svog prvog izdanja 2006. godine zbog čega najpovoljnije i cjelovito glazbeno iskustvo ostaje u obliku četverodnevne festivalske ulaznice, dostupne putem službenog INmusic webshopa za 649 kn (+ troškovi transakcije) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Sve prethodno kupljene trodnevne ulaznice za INmusic festival #15 ostaju važeće i za puna četiri festivalska dana u novim datumima održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala, a višestruki posjetitelji INmusic festivala registrirani kao članovi INmusic cluba imaju mogućnost ostvariti popuste na ulaznice za sebe i svoje prijatelje u iznosu do 100 kuna.

1. DAN FESTIVALA (ponedjeljak, 20. lipnja) - The Killers, IDLES, Fontaines D.C., Hinds...

2. DAN FESTIVALA (utorak, 21. lipnja 2022.) - Nick Cave & The Bad Seeds, White Lies, Amadou & Mariam, Dry Cleaning...

3. DAN FESTIVALA (srijeda, 22. lipnja 2022.) - Deftones, Royal Blood, Gogol Bordello, Sleaford Mods...

4. DAN FESTIVALA (četvrtak, 23. lipnja 2022.) - Kasabian, Roisin Murphy, Rival Sons, The Comet Is Coming, Tamikrest, Snapped Ankles...

INmusic festival #15 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 20. do 23. lipnja 2022. godine.