Suede i Garbage ispunili sva očekivanja na INmusic festivalu #14!

26.06.2019
Suede i Garbage ispunili sva očekivanja na INmusic festivalu #14!

Drugi dan INmusica na zagrebačkom Jarunu opravdao je sva očekivanja, a publika je uživala u nastupima vrhunskih svjetskih bendova!

Program INmusic festivala u utorak 25. lipnja otvorili su The K's na glavnoj pozornici najvećeg hrvatskog open air festivala, a nakon njih uslijedio je odličan domaći bend Bang Bang. Publika se taman zagrijala za nastup Franka Turnera i njegovih Sleeping Soulsa koji su setom od preko sat vremena predstavili novi materijal i odsvirali presjek hitova. Odlično raspoloženi Frank Turner pripremio je sve posjetitelje na impresivni set Garbagea. Pjevačica Shirley Manson od samoga početka je podizala atmosferu pred glavnom pozornicom INmusica, a publika je uglas s njom pjevala sve hitove ovog odličnog benda koji je vidno bio oduševljen energijom na koncertu. Jedan od najvećih bendova u povijesti britanske scene, kultni Suede, opravdali su sve epitete koji ih prate sjajnim koncertom na INmusicu. Suede su odličnim nastupom zatvorili drugi dan na glavnoj pozornici INmusic festivala #14 svojim najvećim hitovima.

Gentleman i Mel Camino otvorili su nastupe na OTP World pozornici, nakon čega je uslijedio fantastičan koncert sve popularnijih Gato Preto. Zvijezde večeri na OTP World pozornici bili su Thievery Corporation koji su publici predstavili bogati presjek svog glazbenog putovanja dugog preko 20 godina. Europavox Hidden stage druge su večeri INmusica otvorili Klinika Denisa Kataneca i Billie Joan, dok su Black Honey i Lysistrata na pozornicu donijeli mješavinu žanrova koja je odlično poslužila kao uvod u nastup headlinera večeri. Zeal & Ardor su predstavili poseban zvuk, ali i dokazali kako postaju jedni od vodećih bendova svoga žanra. Balkan by Night zvijezde bili su Gatuzo, nakon kojih će DJ Ilko i DJ Veles zabavljati publiku do završetka programa drugoga dana INmusica.

Dugoočekivani hrvatski nastup legendarnih The Cure na rasporedu je u srijedu, 26. lipnja, a osim njih na pozornicama INmusica #14 će svirati LP, Peter, Bjorn and John, JoyCut, Kandžija i Gole žene, Kojoti te brojni drugi. Vidimo se treći dan INmusic festivala #14 na Jarunu!