INmusic festivalINmusic festival

Pobjednici natječaja za britanske bendove "All About the Music" su izvrsni Fiona’s Run!

17.05.2017
Pobjednici natječaja za britanske bendove "All About the Music" su izvrsni Fiona’s Run!

Sjajni indie rockeri iz Nottinghama osvojili su najviše glasova natječaja All About the Music na koji su se prijavili s pjesmom Pictures i osigurali nastup na glavnoj pozornici INmusic festvala #12!

Fiona’s Run kao najveće utjecaje na svoju glazbu ističu velike Duran Duran i Dillinger Escape Plan te iza sebe imaju već velik broj live nastupa od kojih se ističe onaj na legendarnom Glastonbudget festivalu, a njihov debitantski album Colour of Sound, koji će priliku imati čuti i publika INmusic festivala, objavljen je u veljači 2017. godine.

Fiona’s Run priključuju se najatraktivnijem line-upu INmusic festivala do sada i velikim: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly, Darku Rundeku, Slaves, Repetitoru, Danko Jones, Orchestra Baobab, Booka Shade, The Strange, Legendary Shack Shakers i mnogim drugima!

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posjećenost. Festivalske ulaznice za nezaboravno trodnevno festivalsko iskustvo dostupne su po cijeni od 449 kn još samo do 19. svibnja u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske gdje se može ostvariti i popust od 50 kn, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) te putem službenog festivalskog webshopagdje se uz plaćanje Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke do 20.5. ostvaruje popust od 25 kn. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 350 kuna za 19. i 21. lipnja i jednodnevne ulaznice za 20. lipnja po cijeni od 400 kuna u prodaji su od 2. svibnja te se mogu kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa. Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.