Nova regulacija ulaska i izlaska na INmusicu #12 – upoznajte se s festivalskim pravilima i upozorenjima

02.06.2017
Nova regulacija ulaska i izlaska na INmusicu #12 – upoznajte se s festivalskim pravilima i upozorenjima

Zbog sigurnosnih razloga i sukladno europskim standardima uveden je novi režim ulaska i izlaska na festival – jedan ulazak i jedan izlazak po festivalskom danu!

Ulaznica za INmusic festival #12 kupljena na ovlaštenom prodajnom mjestu ili putem festivalskog webshopa (u obliku isprintana e-ulaznice) na festivalskom ulazu se zamjenjuje za odgovarajuću festivalsku narukvicu (wristband). Isključivo važeća festivalska narukvica omogućuje ulaz i kretanje u festivalskom prostoru.Festivalska narukvica se ne smije skidati, rezati, trgati ili na bilo koji način oštećivati jer time prestaje biti važeća. Trodnevna ulaznica mijenja se za trodnevnu narukvicu koju je potrebno nositi sva tri dana. Jednodnevna ulaznica mijenja se za jednodnevnu narukvicu. Posjetitelji bez važećih narukvica u festivalskom prostoru biti će ispraćeni sa festivala. Ne kupujte svoje ulaznice od preprodavača jer jedino ulaznice kupljene na ovlaštenom prodajnom mjestu ili putem festivalskog webshopa osiguravaju ulazak u festivalski prostor.

Festivalske narukvice vrijede za jedan ulazak dnevno, nakon izlaska iz festivalskog prostora povratak s istom narukvicom iz sigurnosnih razloga više nije moguć do sljedećeg festivalskog dana. Važno je napomenuti da se pravilo jednog ulaska, odnosno izlaska dnevno, ne odnosi na kamperske narukvice, odnosno kamperi se moraju služiti posebnim kamperskim ulazom na festivalsku lokaciju(molimo obratite se mapama festivalske lokacije na poveznicama na dnu webstranice).
Više informacija o ovim, ali i drugim važnim festivalskim pravilima i upozorenjima potražite ovdje: https://www.inmusicfestival.com/info/vazna-upozorenja Festivalska pravila i upozorenja odnose se na sve kupce festivalskih ulaznica i posjetitelje festivala.

Kako bi posjetitelji u svakom trenutku bili informirani tu je i INmusic aplikacija koja sadrži brojne korisne savjete te važne informacije, a dostupna je za besplatno preuzimanje za Androidi iOSmobilne uređaje. INmusic aplikacija najažurniji je izvor svih informacija vezanih uz INmusic festival te se posjetiteljima savjetuje da ju i ove godine instaliraju na svoje pametne telefone kako bi uvijek na vrijeme bili informirani o događanjima na jarunskim otocima. Aplikacija sadržava i mapu otoka i kampa, navigaciju te informacije o izvođačima. Svaki korisnik može ju koristiti na način koji njemu najviše odgovara označavajući njemu najdraže sadržaje. Uz pomoć INmusic aplikacije korisnici mogu jednostavno pratiti i sve obavijesti INmusicovih Facebook i Twitter profila.

U prodaji je i posljednji kontingent festivalskih ulaznica u ograničenom broju te dnevne ulaznice za 19. i 21. lipnja. Ove godine organizatori očekuju potpuno rasprodan festival i to sva tri festivalska dana. Ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresirane da požure po svoje trodnevne festivalske ulaznice koje su po cijeni od 499 kn dostupne u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) te putem službenog festivalskog webshopa. Preostale jednodnevne ulaznice po cijeni od 350 kuna za 19. i 21. lipnja te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa.

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje, a uveličati će ga neka od najatraktivnijih glazbenih imena današnjice; Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Orchestra Baobab, Booka Shade, Danko Jones, Public Service Broadcasting, i mnogi drugi!