Natječaj za kreativno rješenje festivalske majice

05.05.2016
Natječaj za kreativno rješenje festivalske majice

INmusic festival u suradnji s Jutarnji.hr poziva sve zainteresirane umjetnike da se odazovu na kreativni natječaj osmišljavanja festivalske majice. INovativan natječaj namijenjen je mladim umjetnicima, dizajnerima i onima koji se tako osjećaju, a žele i mogu pokazati do kuda seže njihova kreativnost. Najbolji dizajn otisnut će se na majice koje će se moći kupiti na festivalu.

Osim mladim izvođačima koji svake godine imaju priliku predstaviti se na INmusic festivalu, prilika se pruža i mladim talentiranim umjetnicima! Sudionici se potiču na osmišljavanje zanimljivih i originalnih likovnih rješenja primjerenih festivalu suvremene rock i pop glazbe, programu ovogodišnjeg izdanja INmusica i lokaciji održavanja festivala. Dizajneri imaju kreativnu slobodu prilikom osmišljavanja dizajna no diajn mora uključivati ispravno napisano ime festivala na jedan od slijedećih načina:
INmusic // INmusic festival // INmusic #11 // INmusic festival #11 // INmusic 11 // INmusic festival 11

Prijave na natječaj traju od 4.5. od 12 sati do 16.5. u 12 sati, a prijavu je moguće podnijeti putem obrasca na portalu Jutarnji.hr: http://obrasci.jutarnji.hr/inmusic-majice/. U prijavu treba priložiti: kratku biografiju (ime, prezime, datum rođenja, mjesto prebivališta, kontakt: e-mail te broj telefona ili mobitela), upload vlastitog dizajna u JPG ili PNG formatu, težine do 1 MG te u maksimalno 200 znakova opišu svoj rad. Imena i radovi finalista objavit će se 17. svibnja na portalu Jutarnji.hr kad će biti otvoreno i glasovanje za javnost. Pobjednički rad bit će objavljen 20. svibnja na službenoj internetskoj stranici INmusic festivala te na web stranici Jutarnji.hr. Pobjedniku natječaja INmusic festival osigurat će dvije festivalske propusnice za sva tri dana održavanja festivala. Uvjeti natječaja dostupni su na portalu Jutarnji.hr.

Za nezaboravno jedanaesto izdanje INmusic festivala pobrinut će se Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Kawasaki 3p, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, FùGù Mango, The Bambi Molesters, Gustafi, Gretta, Chui, Žen, Spleen G, The Haze i drugi!

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.Festivalske trodnevne ulaznice dostupne su putem službenog webshopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna (+ transakcijski troškovi), cijena dnevne ulaznice iznosi 300 kuna (+ transakcijski troškovi) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ transakcijski troškovi). Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival, dostupne su isključivo putem webshopa.
U tijeku je i posebna akcija OTP banke: ukoliko se pri plaćanju naloga za festivalske ulaznice u poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske ugovori MasterCard® contactless prepaid kartica OTP banke (bez članarine i upisnine) OTP banka poklanja 50 kuna pologa. Ponuda je ograničena te traje do 31. svibnja ili do isteka zaliha.