NASTUP MORRISSEYA POMAKNUT NA 12. PROSINCA NA NAJAVLJENOJ LOKACIJI ZAGREBAČKOG VELESAJMA

19.11.2014
NASTUP MORRISSEYA POMAKNUT NA 12. PROSINCA NA NAJAVLJENOJ LOKACIJI ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Ovim putem obavještavamo javnost da se najavljeni koncert Morrisseya, prvotno najavljen za 11. prosinca, pomiče jedan dan kasnije, 12. prosinca. Koncert će se održati na najavljenoj lokaciji, Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma. Kupljene ulaznice su naravno važeće!

ULAZ: od 20 sati
POČETAK KONCERTA: 21:30 sati

Ulaznice i prodajna mjesta:
Online prodaja

DIRTY OLD SHOP, Tratinska 22, 10000 Zagreb
ATLAS Teslina, Zagreb,
Teslina 7, 385 (0)1 6404 980, teslina@atlas.hr
ATLAS Hotel Westin, Zagreb, Izidora Kršnjavoga 1, 385 (0)1 6398 150, westin@atlas.hr
ATLAS Zrinjevac, Zagreb, Zrinjevac 17, 385 (0)1 4807 300, zrinjevac@atlas.hr
ATLAS Arena Centar, Zagreb, Lanište 32, 385 (0)1 6189 110, arena.centar@atlas.hr
ATLAS OSIJEK, Županijska 19, 385 (0)31 215 976, osijek@atlas.hr
ATLAS SPLIT, Obala Lazareta 3, 385 (0)21 355 381, split@atlas.hr
KOMPAS LJUBLJANA, Pražakova 4, 1000 Ljubljana, 01 2006 333, prazakova@kompas.si

Razlog pomicanja datuma koncerta je Morrisseyeva želja da još jedan dan provede u Zagrebu, a to je za pjevača ujedno i prilika za jedan dan odmora nakon koncerta u Beogradu, koji će se održati prije zagrebačkog koncerta. Nadamo se da će Moz uživati i odmoriti u Zagrebu te održati još jedan koncert za pamćenje.

Podsjetimo, koncertom Morrisseya,jednog od najznačajnijih suvremenih glazbenika i ujedno jednim od prvih velikih imena koja su nastupila na INmusic festivalu,počinje obilježavanje 10 godina INmusica. INmusic je svoju desetogodišnju avanturu i afirmaciju započeo upravo nastupom Morrisseya 2006. godine na svom prvom izdanju na zagrebačkoj Šalati.

Pjesnik, pjevač, buntovnik, vegetarijanac, borac za prava životinja i istinska rock zvijezda Morrissey vraća se s novim albumom u Zagreb 12. prosinca! Omiljeni indie bard održati će još jedan nezaboravan koncert povodom izdavanja novog albuma „World peace is none of your business“ u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma, u kojemu su nas odličnim koncertom 2012. godine počastili i američki Wilco. Prvi Mozov nastup u Hrvatskoj 2006. godine, u sklopu prvog INmusic festivala, ostao je zapamćen kao najbolji koncert turneje i dovoljan je motiv za ponoviti iskustvo uzajamne glazbene afere Moza i zagrebačke publike.

Preostale ulaznice za koncert Morrisseya, po cijeni od 229 kn (plus troškovi transakcije) u prodaji su online na službenoj stranici festivala, u Dirty Old shopu u Zagrebu, Atlas poslovnicama u Zagrebu, Osijeku i Splitu te Kompasu u Ljubljani.

VAŽNA UPOZORENJA:

Pregled posjetitelja i njihovih stvari biti će obavljeni zbog osobne sigurnosti posjetitelja
Posjetitelj pristaje da kao dio publike bude snimljen zvučno ili slikovno
Osobama u vidno alkoholiziranom stanju i maloljetnicima ne točimo alkohol
Ne odgovaramo za izgubljene ili ukradene stvari
Organizator ima pravo zabraniti ulaz svakom posjetitelju za kojeg se smatra da bi mogao ugroziti sigurnost posjetitelja ili prouzročiti probleme
Organizirana prodaja majica i drugih proizvoda vršit će se samo u koncertnom prostoru
Ulaznice se ne smiju koristiti u marketinške svrhe osim uz pismeno odobrenje organizatora
Djeca do 12 godina uz pratnju odrasle osobe imaju slobodan ulaz
Posjetitelji parkiraju vozila na vlastiti rizik
Jednom kupljena ulaznica ne može se vratiti, osim u slučaju otkazivanja koncerta. Molimo posjetitelje da čuvaju račun za kupljenu ulaznicu. Povratna sredstva ne mogu biti veća od iznosa kupljene ulaznice i mogu se refundirati isključivo uz predočenje pripadajućeg računa. Agencijske provizije, troškovi dostave, putovanja ili smještaja te drugi troškovi nastali prilikom kupnje ulaznice organizator nije dužan refundirati.
Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakve ozljede, oštećenja, gubitke ili bilo kakve druge troškove koji su nastali radi više sile.
Organizator ne preuzima odgovornost u slučaju otkazivanja ili skraćivanja koncerta koje je uzrokovano višom silom.
Glasna glazba može oštetiti vaš sluh