Na INmusic stiže energični Rudimental!

27.05.2015
Na INmusic stiže energični Rudimental!

Na INmusic festival dolazi engleski drum & bass bend Rudimental čiji su nastupi prava atrakcija!

Rudimental sve rade sa stilom, a u nastupima uživo daju sve od sebe kako bi publici osigurali nezabravno iskustvo. Atraktivnim nastupom, u pratnji mnogobrojnih i raznolikih vrhunskih vokalista, interakcijom s publikom, sjajnim poznavanjem glazbe te kombiniranjem drum and bass-a, soula, funka i popa, Rudimental bez iznimke podiže atmosferu i oduševljava publiku. Čistu energiju i snagu svojih live nastupa su do sada već dokazali na brojnim velikim svjetskim glazbenim festivalima, a ovoga ljeta uz Glastonbury, Bonnaroo, Fuji Rock i T in the Park stižu i na INmusic!

Članovi Rudimentala, Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden i DJ Locksmith (Leon Rolle), znaju se od malena - živjeli su u istoj ulici i pohađali istu školu. Dugogodišnje poznanstvo i ljubav prema glazbi rezultiralo je nizom hitova, a od kada su izdali album prvijenac, priznanja i nominacije za respektabilne glazbene nagrade stižu jedna za drugom. Cijenjeni od strane medija i glazbene industrije, Rudimental svoju popularnost među fanovima mogu potvrditi i platinastom prodajom albuma na raznim stranama svijeta. Singl Feel The Love lansirao ih je visoko među glazbene zvijezde, a sjajnim video materijalima stekli su i golemu online popularnost. Vole raditi s ljudima koji ih inspiriraju, a ističe se suradnja s Ed Sheeranom na pjesmi Bloodstream koja se popela na visoko 2. mjesto britanske top ljestvice singlova. Novi album "We The Generation" izlazi u rujnu ove godine.

Uz kombinaciju talenata članova Rudimentala, dosadašnjih postignuća benda, brojnih pohvala, neiscrpne energije te nezaboravnih nastupa, jasno je da Rudimental velikim koracima ide dalje u glazbenu budućnost što i sami komentiraju riječima: "Zahvalni smo za sve, ali također znamo da nas očekuje još puno toga!" Očekuje ih i nastup na INmusic festivalu koji je jedna od upisanih stanica na njihovom glazbenom putu. Rudimental će se savršeno uklopiti u ovogodišnje jubilarno slavlje festivala, a publika može očekivati pravi glazbeni spektakl uz ples i visoko podignute ruke u zraku.

Florence Welch je radi neodgodivih zdravstvenih obaveza morala odgoditi nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu no istovremeno je potvrđen nastup za iduće izdanje festivala kada će i Florence biti u top formi. U vrlo kratkom roku, organizatori INmusic festivala dogovorili su izvođača koji će nastupiti u utorak, 23. lipnja. U želji da vjerna publika festivala dobije samo najbolje, na INmusic stiže Rudimental – trenutno jedan od najtraženijih festivalskih izvođača! Rudimentalovi nastupi, čemu svjedoče i snimke s velikih festivala, prava su atrakacija te će se pobrinuti za sjajnu atmosferu jubilarnog izdanja INmusica.

Ovogodišnji INmusic festival uveličat će FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kn za sva 3 dana mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. U tijeku je i posebna ponuda OTP banke: ukoliko se pri kupovini festivalske ulaznice za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kn. Ponuda je ograničena. Jednodnevne ulaznice za 299 kn su dostupne isključivo putem INmusic webshopa. Kamperska ulaznica za 7 dana kampiranja iznosi 200 kn. Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com