INmusic kamp spremno čeka prve posjetitelje!

18.06.2015
INmusic kamp spremno čeka prve posjetitelje!

Sutra, 19. lipnja, otvara se kamp ovogodišnjeg INmusic festivala! Sve je spremno za brojne kampere kojima će zagrebački Jarun biti privremeni dom. 
Prošle godine kamp INmusic festivala dobio je svoj vlastiti otok, a ove godine još je veći te se proteže na čak dva jarunska otoka: Trešnjevka i Univerzijada! Kamperski otoci su s "glavnim" otokom odnosno Otokom Mladosti na kojemu se održava festivalski glazbeni program povezani stometarskim pontonskim mostom koji je svojevrsna atrakcija festivala. Jedinstvenost i ljepota lokacije INmusic festivala oduševljava brojne posjetitelje iz godine u godinu. Ovi predivni otoci jarunskog jezera zajedno sa šumom koja ih okružuje nalaze se nedaleko od samog centra grada.

Brojni strani i domaći posjetitelji već godinama hvale INmusicov kamp kao jedan od najopremljenihih festivalskih kampova. Kamperi na raspolaganju imaju brojne pogodnosti poput tople vode, wireless Interneta, mogućnosti punjenja mobitela i laptopa, mogućnosti čuvanja osobnih stvari... Kamp ima i vlastitu trgovinu, uređenu plažu te svoju vlastitu malu pozornicu. Slobodno vrijeme može se iskoristiti za razne zabavne i sportske aktivnosti na području Jaruna, sudjelovanje u radionicama ili za organizirane izlete. Osim samostalnog razgleda grada, kamperi se mogu odlučiti za grupni posjet gradskim znamenitostima ili pak za posjetu Plitvičkim jezerima ili kayaking na Mrežnici. Neke od radionica u kojima će kamperi moći naučiti nešto novo, opustiti se ili "izbrusiti" svoje vještine su slack line, acro joga, žongliranje i hula-hop. Uz sve navedeno velika vrijednost boravka u kampu je sklapanje novih prijateljstava!
Kamperske pogodnosti mogu se koristiti čak 7 dana! Kamp će biti otvoren od 19. lipnja u 12:00 sati do 25. lipnja u 18:00 sati.

Festivalski kamp se i ove godine povećao zahvaljujući pokroviteljstvu Grada Zagreba te suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Zahvaljujući većem prihvatnom kapacitetu INmusic festival prošle je godine ostvario fantastične turističke rezultate. Ove godine kamp je proširen na još jedan otok, kampera će biti još više, očekuju se još bolji rezultati. Suradnja s Turističkom zajednicom Grada Zagreba svake je godine sve bolja, a daljnim razvojem suradnje moguće je ostvariti još bolje turističke rezultate. Hrvatska turistička zajednica također je prepoznala značaj INmusic festivala kao jednog od najvećih glazbenih događaja suvremene i kvalitetne glazbe u kontinentalnoj Hrvatskoj koji doprinosi kulturnom i turističkom razvoju. Prošle godine u vrijeme održavanja festivala ostvareno je više od 15 % od ukupnog broja noćenja ostvarenih u Zagrebu tijekom lipnja 2014.

Još jedno ljeto započinje nezaboravnom zabavom na otocima INmusicovog arhipelaga!

Jubliarni INmusic festival uveličat će Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice  za deseto izdanje INmusic festivala mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. Kupovina ulaznica putem INmusicovog webshopa bit će moguća do 21. lipnja u ponoć. Ukoliko ne budu rasprodane, biti će dostupne i na festivalskim blagajnama. Cijena festivalske trodnevne ulaznice je 349 kuna, a kamperska je 200 kuna. Jednodnevna ulaznica iznosi 299 kn (na festivalskom ulazu cijena jednodnevne ulaznice bit će 300 kuna). Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com