Kamperske ulaznice za INmusic festival #12 su u prodaji!

03.08.2016
Kamperske ulaznice za INmusic festival #12 su u prodaji!

Datumi INmusic festivala #12 su poznati, a upiti o smještaju u festivalskom kampu nezaustavljivo pristižu. Za sve ranoranioce i ponosne festivalske kampere, ulaznice za sedmodnevni INmusic festivalski kamp po najpovoljnijoj cijeni od 200 kn (+transakcijski troškovi) su dostupne putem službenog festivalskog webshopa.

Jedan od najljepših i najbolje opremljenih festivalskih kampova u Europi udomiti će ljubitelje dobre glazbe iz cijeloga svijeta i u 2017. godini u sedam dana dobre kamperske zabave od 16. do 23. lipnja 2017. godine povodom još jednog sjajnog izdanja INmusic festivala! Festivalski kamp na dobro poznatoj lokaciji Otoka Trešnjevka i otoka Univerzijade pružiti će jedinstveno festivalsko iskustvo i doživljaj Hrvatske tisućama kampera iz preko 40 zemalja te doprinijeti odličnim turističkim rezultatima Zagreba, još jednom predstavljajući Zagreb kao centar urbane kulture ovog dijela Europe i nezaobilaznu koncertnu destinaciju.

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godina na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu i po dvanaesti put u Zagrebu i Hrvatskoj predstaviti neke od najcjenjenijih autora suvremene glazbene scene. Ne propustite priliku ugrabiti najpovoljnije festivalske ulaznice i kamperske ulaznice za još jedno nezaboravno izdanje INmusic festivala!

Ljeto počinje na INmusicu! Vidimo se od 19. - 21. lipnja 2017.! :)