INmusic festivalINmusic festival

HŽ putnički prijevoz omogućava popust za posjetitelje INmusic festivala #12!

08.05.2017
HŽ putnički prijevoz omogućava popust za posjetitelje INmusic festivala #12!

I ove godine zahvaljujući HŽ Putničkom prijevozu posjetitelji INmusica mogu jeftinije putovati vlakom!

HŽ putnički prijevoz posjetiteljima INmusic festivala odobrava 40 % popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust će se moći koristii od 16. do 23. lipnja 2017. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Dovoljno je da posjetitelji pri kupnji karte naglase da odlaze na INmusic festival ili predoče festivalsku ulaznicu, a pri povratku bitno je imati ovjerenu kartu koja se ovjerava na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu i predočiti ju na povratku.
Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala. Popust se neće moći koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Dvanaesto izdanje INmusic festivala uveličati će brojna atraktivna svjetska i domaća glazbena imena; Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Danko Jones, Booka Shade, The Strange, Th’ Legendary Shack Shakers, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i mnogi drugi!

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posjećenost. Trodnevne festivalske ulaznice za nezaboravno festivalsko iskustvo dostupne su po cijeni od 449 kn do 19.5. u više od stotinu poslovnica OTP bankediljem Hrvatske gdje se može ostvariti popust od 50 kn, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopagdje se uz plaćanje Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke do 20.5. ostvaruje popust od 25kn. Dnevne ulaznice u ograničenom broju u prodaji su isključivo putem službenog festivalskog webshopapo cijeni od 350 kn za 19. i 21. lipnja i po cijeni od 400 kn za 20. lipnja. Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.