INmusic festival INmusic festival

Akreditiranje za INmusic festival #14

19.03.2019
Akreditiranje za INmusic festival #14

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da je obrazac za akreditiranje za četrnaesto izdanje INmusic festivala dostupan na službenoj web stranici INmusic festivala, gdje su ujedno istaknuti i uvjeti akreditiranja:

→ OBRAZAC ZA AKREDITIRANJE – INmusic festival #14

Rok za akreditiranje za INmusic festival #14 je 15. travnja 2019.

Molimo da se uz obavezna polja (ime i prezime, kontakt, medij, vrsta medija) uz zahtjev prilože medijske objave vezane uz ovogodišnji INmusic festival.

O statusu Vašeg zahtjeva obavijestit ćemo Vas putem e-maila, najkasnije do1. lipnja 2019.

Ljeto počinje na INmusicu, a četrnaesto izdanje INmusic festivala uveličat će The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, LP, Kurt Vile & The Violators, Santigold, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Fontaines D.C., Black Honey, Mangroove te Edi East Trance Blues i brojni drugi.

INmusic festival #14 održat će se od 24. do 26. lipnja 2019. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 499 kuna (+ troškovi transakcije) do 29. ožujka, dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ troškovi transakcije).

Ulaznice se mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska, mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te su dostupne putem službenog festivalskog webshopa.

Za sve dodatne informacije o festivalu i/ili pitanja vezana uz akreditiranje slobodno se obratite na press@inmusicfestival.com

Srdačan pozdrav,

INmusic festival #14,

24. - 26. lipnja 2019.

Jarun, Zagreb