INmusic festivalINmusic festival

Akreditiranje za INmusic festival #12

11.04.2017
Akreditiranje za INmusic festival #12

Poštovani,
ovim putem Vas obavještavamo da je obrazac za akreditiranje za dvanaesto izdanje INmusic festivala dostupan na službenoj web stranici INmusic festivala, gdje su ujedno istaknuti i uvjeti akreditiranja:

→ OBRAZAC ZA AKREDITIRANJE – INmusic festival #12

Rok za akreditiranje za INmusic festival #12 je 1. svibnja 2017.
Molimo da se uz obavezna polja (ime i prezime, kontakt, medij, vrsta medija) uz zahtjev prilože medijske objave vezane uz ovogodišnji INmusic festival.
O statusu Vašeg zahtjeva obavijestit ćemo Vas putem e-maila, najkasnije do 1. lipnja 2017.

Ljeto počinje na INmusicu, a dvanaesto izdanje INmusic festivala uveličat će Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Legendary Shack Shakers, Kel Assouf, Public Service Broadcasting, Throes + The Shine, Haus, St. Tropez, Gatuzo i drugi.
INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 449 kuna (+ troškovi transakcije) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ troškovi transakcije).
Ulaznice se mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska, mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te su dostupne putem službenog festivalskog web shopa.

Za sve dodatne informacije o festivalu i/ili pitanja vezana uz akreditiranje slobodno se obratite na press@inmusicfestival.com

Srdačan pozdrav,

INmusic festival,
19. - 21. lipnja 2017.
Jarun, Zagreb