Them Moose Rush

Them Moose Rush

Nakon pobjede na natječaju “Zasviraj sa Žujom” 2014. u sklopu kojeg su nastupili na Main Stageu INmusic festivala, Them Moose Rush nezaustavljivo osvajaju domaću, ali i europsku glazbenu scenu.
Them Moose Rush bjelovarska su progresivna rock trojka koja kombinacijom retro i modernih zvukova stvara eksplozivne i jedinstvene pjesme, svoje albume snimaju uživo te konstantno pomiču percepciju onog što se smatra standardnom rock glazbom.
U svojoj kratkoj, ali upečatljivoj karijeri Them Moose Rush snimili su tri albuma; The Future Miss Sunshine (2013.), Three π One (2014.), Three π Two (2015.).

Them Moose Rush u dosadašnjoj karijeri stekli su naklonost publike i kritičara, iza sebe imaju brojne uspješne koncerte, a očekuje ih i nastup u Francuskoj na Europavox festivalu u sklopu Europavox projekta čiji je INmusic festival ponosan partner, a njegov osnovni cilj poticanje je razmjene suvremenih autorskih izvođača iz svih dijelova Europe.
Na dvanaesto izdanje INmusic festivala Them Moose Rush dolaze s novim pjesmama koje će se naći na albumu čije snimanje se upravo privodi kraju, a pridružuju se sjajnom line-upu i velikim Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly, Darku Rundeku, Slaves, Repetitoru, Booka Shade, The Strange i mnogim drugima!