St.Tropez

St.Tropez

St.Tropez su garage-punk četvorka iz Amsterdama koja polako, ali sigurno korača prema internacionalnom glazbenom uspjehu. U kolovozu 2016. godine objavljen je njihov debitantski album St.Tropez kojim su privukli pažnju i naišli na ekstremno pozitivne kritike prominentnih glazbenih medija poput NME-a, DIY i Clasha. U siječnju 2017. godine St. Tropez objavili su prvi singl Democracy s njihovog EP-a Debate koji je izašao u veljači. Na EP-u St.Tropez bave se temama poput politike, nade, populizma, straha. St. Tropez i njihove nastupe već prati fantastična reputacija, a nadolazećom turnejom će ju zasigurno još dodatno učvrstiti.

St.Tropez na INmusic festival #12 dolaze u sklopu cijenjenog Europavox projektačiji je INmusic festival ponosan partner. Europavox projekt predvođen Europavox Festivalom sufinanciran je od strane Europske komisije kao važan program za poticanje međueuropske suradnje i doprinos suvremenoj kulturi i glazbi. Ovaj ambiciozni europski projekt okuplja sedam europskih zemalja (Francuska, Italija, Njemačka, Belgija, Austrija, Grčka, Litva, Hrvatska) i najvažnije glazbene promotore i festivale u svakoj od partnerskih zemalja sa ciljem poticanja razmjene suvremenih autorskih izvođača iz svih dijelova Europe, razvijanju inovativnih pristupa na području europske glazbene industrije te zajedničkom javnom zagovaranju bogatstva i raznolikosti interkulturalne europske baštine.

Sjajni St.Tropez na INmusic festivalu #12 pridružuju se već fantastičnom line upu – Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly, Darku Rundeku, Slaves, Repetitoru i mnogim drugima.