Repetitor

Repetitor

Nakon fantastičnog nastupa na jubilarnom izdanju INmusic festivala mladi beogradski garažni rock/post-punk trio – Repetitor, zasvirati će na OTP World Stageu u sklopu Europavox projekta na nadolazećem dvanaestom izdanju festivala.

Mladi i energični Repetitor miljenici su publike u regiji, a u posljednjih nekoliko godina samouvjereno koračaju i prema internacionalnom uspjehu. Iza njih su svirke na brojnim velikim i cijenjenim europskim festivalima, gostovanja u Kini, Rusiji te europska turneja.
Repetitor je nastao 2005. godine kad se Mileni Milutinović (bubnjevi) i Borisu Vlastelici (gitara i glas) pridružila Ana Marija Cupin (bas i vokal). Od početka 2006. godine Repetitor niže svirke po Beogradu, a kasnije i u ostatku Srbije uz bendove poput Partibrejkersa, Jarbola i Obojenog programa.

Nakon izrazito uspješnog debitantskog albuma “Sve što vidim je prvi put” snimljenog 2008. godine i njegovog jednako uspješnog nasljednika “Dobrodošli na okean” izdanog četiri godine kasnije, Repetitor će publici INmusic festivala #12 prezentirati svoj svježi studijski uradak – “Gde ćeš”. Na novom albumu, Repetitor njeguju svoj već prepoznatljiv zvuk koji je nastao kao mješavina rock’n’rolla, post-punka, noisea i svega između.
Kao i njegovi prethodnici, “Gde ćeš” je odlično prihvaćen, a kritičari i publika slažu se u jednom; i nakon deset godina Repetitor su jednako žestoki, siloviti, beskompromisni i jedinstveni kao i na početku karijere, a njen nastavak bez sumnje će biti jednako uzbudljiv.

Repetitor na INmusic #12 dolazi u sklopu cijenjenog Europavox projekta čiji je INmusic festival ponosni partner. Projekt Europavox stremi razvijanju inovativnih pristupa na području europske glazbene industrije te zajedničkom javnom zagovaranju bogatstva i raznolikosti interkulturalne europske baštine.