Florence + The Machine

Florence + The Machine

Florence Welch, karizmatična i iznimno talentirana kantautorica, te jedna od najcjenjenijih i najpopularnijih glazbenih umjetnica novije generacije predvodi dugoočekivane Florence + the Machine u njihovom prvom posjetu Hrvatskoj.

Florence + the Machine svijet su osvojili 2009. odlično primljenim albumom Lungs koji se našao među najprodavanijim albumima te godine, čime je Florence Welch već s 21 godinom postala međunarodna glazbena zvijezda. Paralelno s turnejom na kojoj je promoviran album prvijenac, nastale su sve pjesme za još uspješniji drugi album, Ceremonials, koji je izašao 2011. godine te se odmah pozicionirao na prvo mjesto u Velikoj Britaniji i na šesto mjesto u SAD-u. Treći album "How Big How Blue How Beautiful" odmah je zauzeo prva mjesta glazbenih top ljestvica te nadmašio uspjehe prijašnjih izdanja. Album je između ostalih producirao Markus Dravs koji je do sada surađivao s glazbenicima poput Björk, Arcade Fire i Coldplay. Florence + the Machine nikada nisu zvučali bolje!
Kao što se moglo naslutiti iz prethodna dva albuma ove mlade autorice koja je kroz pjesme odrastala uz svoju publiku, Florence želi svakodnevno učiti kako živjeti i voljeti. Nove i osobnije pjesme snimljene su tijekom 2014. godine, a nalaze sena najnovijem albumu "How Big How Blue How Beautiful". Album je između ostalih producirao Markus Dravs koji je do sada surađivao s glazbenicima poput Björk, Arcade Fire i Coldplay. Florence + the Machine nikada nisu zvučali bolje! O procesu rada na albumu Florence kaže: “Željela sam napraviti nešto jako veliko, ali da u tome postoji i nota nježnosti. Moralo je sadržavati duboku toplinu. Mislim da smo se zbog toga odlučili za zvuk koji je sličan izvođenju uživo, kao da je bend u prvom planu.”
Florence + the Machine u punom sjaju će se predstaviti publici INmusic festivala.

Jedanaesti INmusic festival održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na već dobro poznatoj lokaciji: Otoku mladosti na jezeru Jarun u Zagrebu.
Ulaznice za jedanaesto izdanje INmusic festivala dostupne su putem službenog INmusic web shopa.
Redovna cijena ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije).