Rudimental (live)

Rudimental (live)

Na INmusic festival dolazi engleski drum & bass bend Rudimental čiji su nastupi prava atrakcija!

Rudimental sve rade sa stilom, a u nastupima uživo daju sve od sebe kako bi publici osigurali nezabravno iskustvo. Atraktivnim nastupom, u pratnji mnogobrojnih i raznolikih vrhunskih vokalista, interakcijom s publikom, sjajnim poznavanjem glazbe te kombiniranjem drum and bass-a, soula, funka i popa, Rudimental bez iznimke podiže atmosferu i oduševljava publiku. Čistu energiju i snagu svojih live nastupa su do sada već dokazali na brojnim velikim svjetskim glazbenim festivalima, a ovoga ljeta uz Glastonbury, Bonnaroo, Fuji Rock i T in the Park stižu i na INmusic!

Članovi Rudimentala, Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden i DJ Locksmith (Leon Rolle), znaju se od malena - živjeli su u istoj ulici i pohađali istu školu. Dugogodišnje poznanstvo i ljubav prema glazbi rezultiralo je nizom hitova, a od kada su izdali album prvijenac, priznanja i nominacije za respektabilne glazbene nagrade stižu jedna za drugom. Cijenjeni od strane medija i glazbene industrije, Rudimental svoju popularnost među fanovima mogu potvrditi i platinastom prodajom albuma na raznim stranama svijeta. Singl Feel The Love lansirao ih je visoko među glazbene zvijezde, a sjajnim video materijalima stekli su i golemu online popularnost. Vole raditi s ljudima koji ih inspiriraju, a ističe se suradnja s Ed Sheeranom na pjesmi Bloodstream koja se popela na visoko 2. mjesto britanske top ljestvice singlova. Novi album "We The Generation" izlazi u rujnu ove godine.

Uz kombinaciju talenata članova Rudimentala, dosadašnjih postignuća benda, brojnih pohvala, neiscrpne energije te nezaboravnih nastupa, jasno je da Rudimental velikim koracima ide dalje u glazbenu budućnost što i sami komentiraju riječima: "Zahvalni smo za sve, ali također znamo da nas očekuje još puno toga!" Očekuje ih i nastup na INmusic festivalu koji je jedna od upisanih stanica na njihovom glazbenom putu. Rudimental će se savršeno uklopiti u ovogodišnje jubilarno slavlje festivala, a publika može očekivati pravi glazbeni spektakl uz ples i visoko podignute ruke u zraku.