Repetitor

Repetitor

Repetitor je suvremeni garažni rock/post-punk trio i bez sumnje je jedan od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova na ovim prostorima.

Već poznati u krugovima klupske rock scene, ali i festivalskoj publici, svojim energetskim koncertnim nastupima Repetitor konstantno širi svoju fanovsku bazu. Mogu se pohvaliti brojnim koncertima diljem Europe, ali i nastupima na velikim glazbenim festivalima u regiji. Ove godine Repetitor će u sklopu jubilarnog INmusic festivala zasvirati i na zagrebačkom Jarunu!

Boris Vlastelica svira gitaru i pjeva, a u pjevanju mu se pridružuje Ana-Marija Cupin koja svira i bas gitaru. Bubnjeve glasno i čvrsto svira još jedna djevojka u bendu, Milena Milutinović. Njihove karakteristične pjesme nastaju iz energičnog međuodnosa instrumenata i vokala. Taj prepoznatljivi zvuk polako su gradili pod utjecajem žestokog rock'n'rolla, post-punka i svega između. Njihova dva albuma, Sve što vidim je prvi put i Dobrodošli na okean često su hvaljeni od strane kritike i uvršatavani su na razne top-liste.

Možda je prerano, ali nije pretjerano reći da Repetitor postaje dio jednog, još neispisanog poglavlja povijesti rock kulture u regiji. S obzirom na brzo stečenu i konstantno rastuću popularnost, Repetitor je bend od kojeg se može puno očekivati te ih svakako vrijedi poslušati uživo.

Nastup Repetitora na INmusic festivalu dio je ETEP-ovog programa Central Eastern European Talent Exchange Programme (CEETEP). Radeći zajedno s raznim festivalima i medijskim partnernima CEETEP pomaže mladim umjetnicima da se predstave i izvangranica vlastite države. INmusic festival se pridružio projektu i jedan je od 18 CEETEP-ovih partnera.

INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Svoje ulaznice možete kupitiputem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shop-u u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.