Rambo Amadeus

Rambo Amadeus

I publika i Rambo su se zabavili za vrijeme njegovog nastupa na prošlogodišnjem INmusic festivalu, a to je samo jedan od niza razloga da se Rambo pridruži INmusicovom jubilarnom slavlju!

Pjevač i tekstopisac, jedan od najoriginalnijih glazbenika Balkana i sjajan zabavljač Rambo Amadeuspubliku nikada ne ostavlja ravnodušnom! U slobodno vrijeme piše poeziju, poznat je i kao politički aktivist te osoba britkog i ciničnog jezika. Sam sebe predstavlja kao muzičara, pjesnika i medijskog manipulanta, a svojevremeno je javnost zbunjivao predstavljajući se kao Nagib Fazlić Nagon, rudar koji je snimio album. On je frontman vlastitih revolucionarnih ideja izraženih kroz gitarističku virtuoznost i jedinstvene tekstove. Ali to nije sve! Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, iza sebe ima diplomu PMF-a, mnoge jedriličarske medalje, nekoliko bendova, razne glazbene nagrade te impresivan broj studijskih i live albuma. Nedavno je u suradnji s Two Winnetous objavio "Interactive" - prvi interaktivni album na ovim prostorima koji je prvenstveno namijenjen profesionalcima za rad u studiju.
Kako radi sve te hitove otkrio je u pjesmi "Kako se zapravo radi hit", a publika će i ove godine moći čuti Rambove bezvremenske pjesme koji su kombinacija – svega: rock riffova, klasike, jazza, funka, narodnjačkih ukrasa i folk elemenata, rapa, elektronike te originalnih i duhovitih tekstova.

Rambo Amadeus će na INmusic festivalu nastupiti zajedno sa Two Winnetous kojeg čine Miroslav Tovirac i Igor Malešević. Već je puno puta provjereno kako Rambo uvijek ima spremno nešto novo te se i od ovog nastupa slobodno može očekivati neočekivano!