Mike Skinner (DJ set)

Mike Skinner (DJ set)

Mike Skinner je engleski reper, DJ i glazbeni producent koji je značajno utjecao na britansku glazbenu scenu, a poznat je i po nekadašnjem glazbenom projektu The Streets.

Mike Skinner svoju glazbenu karijeru nastavlja s novim nevjerojatnim DJ setovima. Reflektirajući svoju ljubav prema novim i zanimljivim zvukovima, Mikeov glazbeni odabir jednako je eklektičan kao i njegove umjetničke sposobnosti. Preko glasne house glazbe do "old skool" hip hopa i drum & bass ritmova, začinjujući sve to s vlastitim ukrasima, Skinner uvijek napravi dobar party i zapali atmosferu. Mikeove online Skinimix objave osvojile su velik broj fanova te su ubrzo njegove DJ vještine postale iznimno tražene i cijenjene u krugovima klupske scene. Mike, i kao zabavljač i kao glazbeni trendseter nikada nije bio traženiji!
Osim što je izvrstan glazbenik, Mike Skinner je odličan producent što je rezultiralo brojnim suradnjama te remixima pjesama izvođača poput Ellie Goulding, Bloc Partya, Sparksa, Major Lazera i Benjamina Francisa Leftwicha.

Svaki Skinnerov DJ set uključuje njegove glazbene vještine, ali i ujedinjuje njegov sveukupan talent za otkrivanje novih glazbenih trendova!

Mike Skinner će na jubilarnom INmusic festivalu svojim DJ setom osigurati zagrijanu party atmosferu!