Katalina Kicks

Katalina Kicks

(fotografija: agnesevphoto)

Britanski bend Katalina Kickspobjednik je natječaja "All About the Music" na kojem su se britanski bendovi borili za nastup INmusic festivalu.

Britanci su i ove godine prepoznali odličnu priliku - nastup na INmusicu kao skok u međunarodnu karijeru te se na natječaj prijavilo puno odličnih izvođača među kojima je pet bendova imalo mogućnost predstaviti se uživo na finalnoj večeri natječaja. Finalna "bitka bendova" održala se u nedjelju, 3. svibnja u kultnom Sheffieldskom glazbenom klubu The Corporation, a stručni žiri je za pobjednika odabrao bend Katalina Kicks!

Ovaj četveročlani londonski bend donosi jednistveni, žestoki, moderni zvuk baziran na britanskom punku i garažnom rocku. Diljem britanske klupske scene poznati su po svojim nevjerojatno energičnim nastupima! Trenutno snimaju nove pjesme, a iza sebe imaju već 2 albuma. Katalina Kicks ovog ljeta će se na zagrebačkom Jarunu predstaviti na istoj pozornici na kojoj će nastupiti Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls i mnogi drugi.

"All About The Music" je natječaj koji u suradnji s INmusic festivalom organizira Eufest, britanska agencija specijalizirana za festivale, na kojem se britanski bendovi natječu za nastup na jednom od najboljih europskih festivala – INmusicu. Prošlogodišnji pobjednici koji su nastupili na INmusic festivalu su Roger The Mascot i Stop Drop Robot.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.
Više informacija o ulaznicama i festivalu nawww.inmusicfestival.com