Silent Party DJs

Silent Party DJs

Ljubitelji elektronske glazbe i ove će godine moći uživati u plesnim ritmovima još jednog Silent partyja na kojem će istovremeno nastupati po tri DJ-a, svaki u svojoj boji (plava, crvena i zelena). Ovoga puta Silent Party se odvija na novoj lokaciji, u šumovitom dijelu otoka!

Publika će na slušalicama u svakom trenutku moći birati kojeg od izvođača želi slušati, a raznobojne lampice na slušalicama pokazat će kojeg DJ-a i koji kanal je publika odabrala, omogućujući DJ-ima uvid u prihvaćenost vlastite izvedbe.

Ovakva vrsta partyja omogućit će istovremeni nastup čak tri izvođača na tri kanala, u dva dana održavanja festivala, a svi posjetitelji željni vrhunske zabave, imat će priliku čuti čak 16 izvođača među kojima su Fixell, Tom Luke, Gogo Jr., La Belloff, Bocasa, Arsenik, K@y, Ikan, Vegi, Sin, Bobot, Rene Maker, Tom Cue, Marco, Nick, Ricardo.

Silent party predstavlja inovativan koncept baziran na slušanju glazbe putem bežičnih slušalica na tri kanala u isto vrijeme i na istom mjestu, omogućujući jedinstven glazbeni doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tijekom cijelog nastupa.