Ruiz

Ruiz

Nakon što su hrvatski rock kritičari njihov album 'Ruiz Radio Revolution' (Geenger Records 2011.) uvrstili među deset najboljih domaćih albuma objavljenih 2011. godine, te odličnog prolaza singla 'Let's make a sound', kao i sve češće spominjanog epiteta najhvaljenijeg domaćeg indie benda, grupa Ruiz je nedavno odlučila pokloniti sva svoja izdanja na besplatni download. Dva objavljena albuma 'Erupt' (Sonic Doom Records 2009) i 'Ruiz Radio Revolution' (Geenger Records 2011.) i EP-i 'Taste' (samizdat 2006.) 'Draw the line never a square' (Geenger Records 2011.) dostupni su za besplatni download na ovom linku: www.ruizradiorevolution.com

S vjetrom u leđa i sve češćim nastupima širom zemlje, Ruiz je odlučio predstaviti još jedan singl sa albuma 'Ruiz Radio Revolution'. Riječ je o pjesmi 'Radiostar', ali ponovo snimljenoj u suradnji s Jurom Ferinom iz grupe Svadbas koji i sam svira u spomenutoj pjesmi, a uskoro stiže i video spot čiju režiju potpisuje Silvijo Lončarić.

Iza njih je preko 100 koncerata održanih u Italiji, Njemačkoj, Poljskoj, Sloveniji, Hrvatskoj...na desetke izuzetno pozitivnih recenzija aktualnog albuma 'Ruiz radio Revolution' objavljenih u zemlji i inozemstvu, te sve brojniji pozivi na nastupe jer svu energiju koja se i te kako osjeti na albumu ipak je najbolje doživjeti uživo!