!!! (Chk Chk Chk)

!!! (Chk Chk Chk)

Nakon fenomelnog nastupa na INmusicu 2007. godine, posjetitelji INmusic festivala 2010. imat će priliku ponovno uživati u energičnom nastupu njujorčana !!!. Uskoro se očekuje izlazak njihovog novog albuma, a publika će imati prilike premijerno čuti nove pjesme na ovogodišnjem izdanju festivala na World stageu. Ono što nas sigurno očekuje je ono po čemu su !!! najpoznatiji - katarzični live nastup pun energije!

Biografija

!!! nastaju 1996. godine kada se u Sacramentu, u Kaliforniji okupljaju bivši članovi bendova The Yah Mos, Black Liquorice and Popesmashers, prvenstveno radi svirke na cjelonoćnim dance partyjima. Kako su članovi !!! odrasli na raznim smjerovima punka i eksperimentalne glazbe počinju svirati glazbu na koju mogu plesati. Tako možemo reći da su i punk bend i funk bend, ili čak oboje ili pak niti jedno od navedenog. Dosad izdaju ukupno tri albuma – 2001. prvijenac jednostavno nazvan „!!!“, 2004. Louden Up Now“ te 2007. „Myth Takes“.

Nastupali su na najvećim europskim festivalima, poput Glastonbury festivala u Velikoj Britaniji, Benicassim festivala u Španjolskoj, Sziget festivala u Mađarskoj, na INmusicu 2007 i drugima te s Red Hot Chilli Peppersima na turneji 2006.

Diskografija / Albumi:

2001. „!!!“
2004. „Louden Up Now“
2007. „Myth Takes“

www.myspace.com/chkchkchk