Privatnost i sigurnost kupnje

Osobni podaci i njihovo korištenje

INmusic Webshop obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca i prikuplja samo nužne, osnovne podatke o Kupcima koji su potrebni za ispunjenje obveza Kupca i Organizatora i koji su nužni za proces kupovine i izdavanje računa sukladno važećim zakonima i zakonskim propisima Republike Hrvatske koje je potrebno poštivati prilikom izdavanja računa. Podaci Kupca mogu se upotrijebiti za provjeru kupnje, obavljanje financijskih transakcija, poboljšanje komunikacije s kupcima i neće se koristiti u druge svrhe.

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici INmusic Webshopa odgovorni su za poštivanje načela privatnosti. Organizator podatke Kupca neće distribuirati, iznajmljivati, davati niti prodavati trećim osobama niti će ih koristiti za marketinške aktivnosti ili slanje obavijesti bez prethodnog upita kupca.

Provođenjem transakcije putem interneta podaci mogu biti dostupni i tvrtkama koje se bave provedbom plaćanja (banke, financijske ustanove, davatelj platnih usluga, tehničke podrške navedenih ustanova i sl.) koje vlastitim pravilima i izjavama o privatnosti garantiraju korištenje osobnih podataka isključivo u svrhe provođenja transakcije.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.