INmusic festivalINmusic festival

Privatnost i sigurnost kupnje

Osobni podaci i njihovo korištenje

INmusic Webshop obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca i prikuplja samo nužne, osnovne podatke o Kupcima koji su potrebni za ispunjenje obveza Kupca i Organizatora. Podaci Kupca mogu se upotrijebiti za provjeru kupnje, obavljanje financijskih transakcija, informiranje,  istraživanje zadovoljstva kupaca i korisnika te marketinške kampanje kojima je pokretač Organizator (izvedbu kampanje/istraživanja i sl, mogu provoditi i druge tvrtke koje su za to naručene i ovlaštene od strane Organizatora).

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici INmusic Webshopa odgovorni su za poštivanje načela privatnosti. Ukoliko u bilo kojem trenutku odlučite da ne želite primati informacije od nas molimo vas da nas obavijestite.

Organizator podatke Kupca neće prodavati trećim osobama, ali provođenjem transakcije putem interneta podaci mogu biti dostupni i tvrtkama koje se bave provedbom plaćanja (banke, financijske ustanove, davatelj platnih usluga, tehničke podrške  navedenih ustanova i sl.) koje vlastitim pravilima i izjavama o privatnosti garantiraju korištenje osobnih podataka isključivo u svrhe provođenja transakcije.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.