Sofi Tukker otkazuju nastupe u lipnju - izjava

15.05.2019
Sofi Tukker otkazuju nastupe u lipnju - izjava

Sofi Tukker na žalost zbog ozljede pjevačice Sophie Hawley-Weld otkazuju dio turneje predviđen za lipanj ove godine, pa tako i nastup na INmusic festivalu #14. Izjavu benda prenosimo u cijelosti:

"Bok! Sophie ovdje. Slomila sam stopalo. Posjetila sam nekoliko liječnika kako bih bila sigurna, a izgleda kako sam slomila nožni prst nakon što sam jako uganula gležanj na pozornici u Australiji. Naporno radim s najboljim fizioterapeutom kako bih se što prije vratila u formu, ali na žalost ne možemo održati koncert jer nisam u stanju hodati i skakati. Kako bi bili sigurni da ću se u potpunosti oporaviti, moramo otkazati sve svoje koncerte do 1. srpnja ove godine.

Oboje smo bili nevjerojatno uzbuđeni zbog predstojećih koncerata. Namjeravali smo napraviti još "Animal Talk" tuluma, vratiti se u moj drugi dom Brazil i prvi put nastupati na INmusic festivalu, među brojnim drugim zabavnim stvarima. Jako nam je žao što se nećemo moći družiti sa svim predivnim ljudima na festivalima koje smo trebali održati u lipnju, ali iskoristit ćemo to vrijeme kako bismo bili sigurni da ćemo se vratiti još jači s još više pjesama.

Hvala svima koji su nam poslali toliko ljubaznih i ohrabrujućih poruka! Veselimo se povratku na pozornicu čim mi liječnici potvrde da je sve u redu, a publici želimo iskazati veliku zahvalnost!"