Akreditiranje za INmusic festival #13

14.03.2018
Akreditiranje za INmusic festival #13

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da je obrazac za akreditiranje za trinaesto izdanje INmusic festivala dostupan na službenoj web stranici INmusic festivala, gdje su ujedno istaknuti i uvjeti akreditiranja:

→ OBRAZAC ZA AKREDITIRANJE – INmusic festival #13

Rok za akreditiranje za INmusic festival #13 je  15. travnja 2018.

Molimo da se uz obavezna polja (ime i prezime, kontakt, medij, vrsta medija) uz zahtjev prilože medijske objave vezane uz ovogodišnji INmusic festival.

O statusu Vašeg zahtjeva obavijestit ćemo Vas putem e-maila, najkasnije do  1. lipnja 2018.

Ljeto počinje na INmusicu, a trinaesto izdanje INmusic festivala uveličat će Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Tshegue, Reykjavíkurdætur, Super Besse i mnogi drugi.

INmusic festival #13 održat će se od 25. do 27. lipnja 2018. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 399 kuna (+ troškovi transakcije) do 30. ožujka, dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ troškovi transakcije).

Ulaznice se mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska, mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te su dostupne putem službenog festivalskog webshopa.

Za sve dodatne informacije o festivalu i/ili pitanja vezana uz akreditiranje slobodno se obratite na press@inmusicfestival.com

Srdačan pozdrav,

INmusic festival #13,

25. - 27. lipnja 2018.

Jarun, Zagreb