Love Zagreb Blog by Locals

Poželjeti dobrodošlicu na INmusic festival, znači poželjeti dobrodošlicu u rodni grad INmusic festivala - Zagreb! Glavni i najveći grad Hrvatske je živahna europska prijestolnica koja na prvi pogled osvaja srca brojnih posjetitelja - zato je Zagreb grad milijun srca!

A kako bi još brže osvojio i vaša srca, na stranici www.lovezagreb.hr možete saznati sve zagrebačke skrivene kutke, zanimljivosti i korisne savjete za idealni odmor u hrvatskoj metropli, i to iz pera i srca Zagrepčana i onih koji se Zagrepčanima u srcu osjećaju :)


Dok ste u Zagrebu, provjerite čudesna mjesta za istraživanje - Posjetite stranicu lovezagreb.hr i saznajte što stanovnici Zagreba vole u svom gradu, a pronađite i top lokacije u Zagrebu koje vrijedi posjetiti, a koje će sve vaše followere na Instagramu učiniti ljubomornima. Provjerite i što turisti preferiraju dok borave u Zagrebu! Odlazak na jednu od mnogobrojnih tradicionalnih tržnica je tipičan zagrebački način života, gotovo ritual, osobito subotom ujutro. Pogledajte gastro sekciju na lovezagreb.hr i saznajte više o gastro kulturi u glavnom gradu Hrvatske. Također možete saznati više o sezonskom Zagrebu, djeci u Zagrebu i srcu Zagreba na adresi lovezagreb.hr

A ako se još uvijek pitate zašto odabrati Zagreb i INmusic festival za svoj početak ljeta, odgovor je jednostavan: Sve je tu – ritam grada, nostalgični vremeplov, zanimljivi susreti, stol za dvoje, radost života i vrijeme koje se pamti. Ljeto u Zagrebu, odnosno Zagreb Summer Tour!

Svakako podijelite svoje mišljenje o Zagrebu s ostalim turistima na stranici Love Zagreb!

Dobrodošli na INmusic, dobrodošli u Zagreb!


Autor fotografija: Julien Duval; TZGZ
Više informacija o Zagrebu možete pronaći na www.infozagreb.hr