Izleti

MREŽNICA KAJAKING

Najljepši dio Mrežnice s nekoliko slapova u netaknutoj prirodi kanjona gornjeg toka, plivanje, skakanje niz slapove. Prozirno zelena voda, sedrene barijere u stjenovito zelenom kanjonu i još puno krasne prirode.

Na rijeci koristimo profesionalne sit-on-top kajake za dvije osobe kojima se jednostavno upravlja. Za izlet ćemo Vam osigurati svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) za slučaj hladnog vremena. Vodonepropusni spremnici bit će dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i hranu po želji. Za slučaj hladnijeg vremena, ponesite topliju odjeću.

AKTIVNOSTI: plivanje, veslanje, skakanje sa slapova
CIJENA IZLETA: 450,00 kn
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH: 6
KONTAKT / INFORMACIJE: kamp@inmusicfestival.com

PLITVIČKA JEZERA

Prekrasna jezera smaragdno zelene i plave boje, savršenstvo vode, kamena i šume. Prvi hrvatski nacionalni park s više od 90 slapova a tu je i najviši slap u Hrvatskoj.


Vožnja lijepom okolicom vodi nas do Plitvica, prvog hrvatskog nacionalnog parka. Izlet započinjemo pješačenjem drvenim stazicama koje šaraju oko prekrasnih jezera smaragdno zelene i plave boje. Čista i netaknuta priroda idealna je za kratki odmor uz piknik na obali velikog jezera Kozjak te panoramsku vožnju brodom i vlakom koja nas vodi natrag do mjesta gdje smo započeli naš izlet. Ne zaboravite ponijeti kremu za sunčanje, hranu i vodu. U slučaju hladnijeg vremena ponesite odjeću dugih rukava.

AKTIVNOSTI: pješačenje/planinarenje, vožnja brodom vožnja panoramskim vlakom
CIJENA IZLETA: 730 kn po osobi
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH: 6
KONTAKT / INFORMACIJE: kamp@inmusicfestival.com